25 / 04 / 2024

Gram altın, çeyrek altın bugün kaç TL?

Gram altın, çeyrek altın bugün kaç TL?

Altının ons fiyatı, haftanın dördüncü işlem gününde 1.826 dolardan işlem görürken kapalı çarşıda gram altın 800 lira, cumhuriyet altını 5.391 liradan satışa sunuluyor.



Altın fiyatları, ABD enflasyon verilerinin beklentilerle uyumlu gelmesi ve ardından ABD doları ve Hazine tahvil getirilerindeki düşüşün ardından dün bir haftanın en yüksek seviyesine yakın seyretti.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; spot piyasada altının ons fiyatı 1.824.55 dolarda sabit kaldı. ABD altın vadeli işlemleri %0.2 düşüşle 1.824.00 dolara geriledi.

13 Ocak 2022 güncel altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön