26 / 04 / 2024

Gram altın, çeyrek altın düşüyor diye sakın aldırmayın! Üstüne basa basa uyardı! Altın bir sene sonra bu kadar olacak

Gram altın, çeyrek altın düşüyor diye sakın aldırmayın! Üstüne basa basa uyardı! Altın bir sene sonra bu kadar olacak

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, elinde gram altın ve çeyrek altın olanları işaret ederek, fiyatlarının şu anki düşüşü ile ilgili ''sakın aldırmayın, altın fiyatları 1 sene sonra altın çağını yaşayacak'' diyerek yatırımcıları uyardı.



ONS VE GRAM ALTIN

Altın fiyatlarındaki son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Ons altın bu hafta içinde 1700 dolar seviyelerine kadar düşerken büyük bir panik yarattı. Ons altın şu sıralar 1754 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Altın fiyatları bugün de düşmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Özellikle elinde altını olanlar altın bozduralım mı, alalım mı? Altın bugün düştü mü, yükseldi mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor.  Gram altın  1,035 TL, çeyrek altın 1,691 TL, yarım altın 3,382 TL, tam altın 6,742 TL, Ata altın, 6918 TL, Atabeşli altın 34,424  TL, gremse altın 16,824 TL seviyelerinde işlem görüyor.

Altın fiyatlarında ters dalga! Elinde 1 gram bile altını olan acil bakın! 25 Ağustos 2022 altın fiyatları son dakika

Dolar ve altının vadesi mi doluyor? Nefesler kesildi! Herkes yatırımını buna yapıyor! Sabreden kazanır

Altına yatırım yapacaklara flaş uyarı! Emlak Kulisi yine en doğruyu ilk yazdı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön