18 / 04 / 2024

Gram altına yatırım yapanlar mutluluktan yerlerinde duramayacak! Altın bu rakama gelecek!

Gram altına yatırım yapanlar mutluluktan yerlerinde duramayacak! Altın bu rakama gelecek!

Nisan ayından bu yana durağan bir seyir izleyen gram altın yatırımcısı tedirgin etmişti. Ancak Kasım ayı başından itibaren ibre tersine döndü. Gram altın yukarı yönlü bir grafik çizmeye başladı. Peki gram altının yükselişi devam edecek mi? Gram altın kaç liraya kadar yükselecek.



Geleneksel yatırım aracı olan altının kaç lira olacağı merak ediliyor. Nisan ayından bu yana yatay seyreden altında zirveye doğru beklenen atak başladı. Fed’in faiz kararını açıklamasının ardından yükselişe geçen gram altın, öncelikle psikolojik sınır olarak kabul edilen bin lira seviyesini gördü daha sonra da hızla değer kazanmaya başladı.

8 Kasım 2022 saat 22:04 itibarıyla 1024 lira seviyelerinde olan gram altının beklenen zirveye doğru tırmanması bekleniyor.

Yatırım uzmanlarının aylardır uyarılarda bulunduğu gibi bin liranın altında alım fırsatı sunan gram altın para piyasalarındaki gelişmelere paralel olarak yükselmeye devam edecek.

Gram altına yatırım yapanlar mutluluktan yerlerinde duramayacak! Altın bu rakama gelecek!

Ekonomistler altına yatırım yapanların hiçbir şekilde kaybetmeyeceği görüşünde adeta birleşmiş durumda.

Ancak burada kritik bir noktaya dikkat etmek gerekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön