19 / 04 / 2024

Gram altının 1.060 lira olacağı tarihi açıkladı! Dolar 9-10 lira…

Gram altının 1.060 lira olacağı tarihi açıkladı! Dolar 9-10 lira…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 1060 lirayı göreceği tarihi açıkladı. İşte detaylar…



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda soru işaretlerine sebep olan gram altında önümüzdeki hafta için önemli açıklamalarda bulundu. Memiş'ten doların 9-10 Türk Lirası’na düşeceği haberlerine karşı da yapmış olduğu yorumu da son derece dikkat çekti.

Uzman İslam Memiş, gram altın için önümüzdeki haftalara dikkat çekerek bir yükseliş öngörüsünde bulundu.

Bir televizyon programında açıklamalarda bulunan İslam Memiş'in açıklamaları şu şekilde:

"Bundan sonraki zamanlarda Fed'in para politikasında normalleşme fiyatlama isteği mevcut. Enflasyon verisi muhtemelen düşük olacak. Bu kadar faiz artırımının ardından ise bırakın da bir miktar gerilesin. Piyasalar bunu bekliyor fakat IMF ve BM'nin açıklamaları 2023 yılı için risk oluşturuyor. Fed üyelerinin açıklamaları da pozitif. Evet, rakamsal olarak bunlar olabilir fakat doların bu kadar güçlü bulunması, diğer merkez bankalarının da negatif yönde etkilediği için burada da iyimser açıklama gelebilir. Dolar endeksinde 112.50 destek seyri aşağı yönlü kırılır ise piyasalar biraz daha rahatlar beklentisi de mevcut. Bu haftanın hikayesinde para piyasaları direkt olarak ABD enflasyon verisine odaklanmış durumda."

 Gram altının 1.060 lira olacağı tarihi açıkladı! Dolar 9-10 lira…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön