27 / 04 / 2024

Gram altının 1.060 lira olacağı tarihi açıkladı! Dolar 9-10 lira…

Gram altının 1.060 lira olacağı tarihi açıkladı! Dolar 9-10 lira…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 1060 lirayı göreceği tarihi açıkladı. İşte detaylar…



GRAM ALTINDA EKİM AYI ORTASI TAHMİNİ

Benim kişisel beklentim, Fed'in bir sonraki toplantısında 50 baz puan, bir sonraki toplantıda 25 puan faiz artışı gerçekleşmesi. Dolayısı ile altın, gümüş ons fiyatlarında, major para birimlerinde de toparlanma mümkün olabilir. Altın onsu 1655 dolar destek seviyesi mevcut. Gram altında 998 TL gibi bir rakam var fakat gram altın - lira şu anda 1011-1015 Türk lirası aralığında. 1000 Türk Lirası üzerinde yine, 1000 Türk Lirası üzerinde bir kapanış yapmaktayız. Burada bir toparlanma yaşanabilir. Ekim ilk haftası yükseliş mevcuttu, ekim ayı ortalarında 1060 Türk Lirası mümkün olabilir diye düşünüyorum.

DOLAR İDDİALARI

Seçim süreci içerisindeyiz. Seçim ekonomisi modeli uygulanıyor. 9 Türk Lirası olacak hikayesi falan ise bana balon gelmekte. Cari açık, enflasyon, kur, Fed politikalarına bakınca da şu an mümkün görünmüyor. Doların 9-10 Türk Lirası olması için çok büyük bir müdahale olması gerek, ekstrem gelişmelerin olması gerek. Bugün için bu mümkün değil.

Gram altının 1.060 lira olacağı tarihi açıkladı! Dolar 9-10 lira…

Japon Yeni’nden kayıp üstüne kayıp! Tarih yazılıyor!

Memur zammı için gözler ocak ayında! 2023 Memur zammı ne kadar olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş asgari ücret açıklaması! Bambaşka bir hazırlığın içindeyiz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön