16 / 04 / 2024

Gram altınınız varsa bozdurmadan hemen bakın! Bu rakamı görecek

Gram altınınız varsa bozdurmadan hemen bakın! Bu rakamı görecek

Gram altın yatırımcısının gözü kulağı altın fiyatlarında… Altının gramı ne kadar, çeyrek altın kaç lira sorularının yanıtları sürekli yakından takip ediliyor. Gram altın yükselecek mi? Sorusunun yanıtı da merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2022 güncel gram altın, çeyrek altın fiyatları…



En geleneksel yatırım aracı olan altın ile ilgili vatandaşların araştırmaları devam ederken altının bundan sonra nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

Gram altına yatırım yapan vatandaşlar altınlarını bozdurup bozdurmama konusunda kararsızlık yaşıyor. Çünkü altın fiyatları kasım ayının başından itibaren yükselmeye başladı.

2022 yılının nisan ayından bu yana sakin bir seyir izleyen altın fiyatları yatırımcının da heyecanını bitirmişti. Kasım ayının başında ABD’den gelen verilerin de etkisiyle gaza basan altın fiyatları önce kritik eşik olarak kabul edilen 1000 lira sınırını aştı sonra da yükselişine devam etti. Gram altın geçtiğimiz hafta 1070 liraya kadar yükselerek yatırımcıyı heyecanlandırdı. Gram altın için beklenen tarihi zirveyi duyanlar da altın almak için kuyumculara ve banka şubelerine akın etti.

Tam da böyle hareketli bir piyasa oluşturan altın geçtiğimiz haftayı düşüşle kapattı ve yeni haftada da yatay seyrine devam etti.

Bu haftaki yatay seyir tarihi zirve bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmış gibi görünse de piyasa uzmanları umutsuz değil.


Geri Dön