27 / 04 / 2024

Garanti bankası 'daha ne yapayım' der gibi promosyon veriyor! Promosyon artı bonusu duyanlar şok oldu! 

Garanti bankası 'daha ne yapayım' der gibi promosyon veriyor! Promosyon artı bonusu duyanlar şok oldu! 

Garanti bankası EYT düzenlemesi yapıldıktan sonra promosyonda yenilemeye gideceğini ilan etti. En az promosyon tutarının 11. 000 TL olacağını duyuran banka 1.000 TL'de ek bonus vererek promosyon yarışına heyecan katıp rekabeti kızıştırdı.



Emekliler ve EYT'liler sabırsızlıkla maaşlarını alacağı günü beklerken, bankalarda emeklileri kendi kurumlarına çekmek için girdikleri rekabet dolu promosyon yarışına devam ediyor. Bankaların ödeyeceği ücretler merak konusu olurken Garanti Bankası vereceği promosyonu duyurdu. 

Emekliler için sevindiren haberler de peş peşe geliyor. 2023 yılında bankalar promosyon yarışına devam ederken güncel tutarlar da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 2,5 milyon emekliyi yakından ilgilendiren promosyon tutarları tek tek açıklandı. EYT düzenlemesi kapsamında emekli olacak milyonlarca vatandaş yeni kampanyaları ve güncel promosyon tutarlarını araştırmaya devam ediyor. Müşteri kapmak isteyen bankalar yeni düzenlemelerle gündemde yer alıyor.

 Garanti bankası daha ne yapayım der gibi promosyon veriyor! Promosyon artı bonusu duyanlar şok oldu! 

PROMOSYON TUTARLARI SİL BAŞTAN DEĞİŞİYOR

2022 senesinde emekliler için verilen promosyon tutarları 2023 ile beraber yenileniyor. Bankaların yeni promosyon ücretlerinde faydalanmak isteyen emekliler güncel tutarları araştırıyor. Uzun zamandır gündemde yer alan EYT tartışmaları kapsamında milyonlarca kişi emekli olurken bankalarda  müşteri kapma yarışına girdi.

Banka promosyonu ücretleri kapsamında son açıklama Garanti BBVA’dan geldi. Emekli maaş ödemeleri için işlemelerin başlattığını ilan eden Garanti Bankası zam ve EYT düzenlemesi dahilinde ödemelerde yenileme yapacağını vurguladı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön