25 / 04 / 2024

Grundig buzdolabı alacaklara müjde! Migros’da indirimli fiyatıyla! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Grundig buzdolabı alacaklara müjde! Migros’da indirimli fiyatıyla! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Buzdolabı almak için indirim bekleyenlere Migros’dan müjde gibi haber geldi. Migros, Grundig marka buzdolabında indirime gitti. Peki, Grundig buzdolabı ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…



Evlerin vazgeçilmez beyaz eşyası olan buzdolapları her geçen gün yeni teknolojik özellikleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Tasarım ve özellik bakımından evlerin her ihtiyacını karşılayan buzdolapları fiyat bakımından biraz düşündürse de oldukça fazla satılıyor.

Türkiye’de artan beyaz eşya fiyatları vatandaşları indirimli ürün kampanyalarına yönlendirdi. Migros’da Grundig marka buzdolabında herkesi sevindirecek bir indirime imza attı.

Grundig Grne 4653 buzdolabı, son teknoloji özellikleri ve minimal, şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, yiyecek ve içeceklerinizi sağlıklı şekilde saklamanız için ihtiyaç duyduğunuz tüm niteliklere sahip.

Bir yandan buzdolabınızı yenilemek istiyor, diğer yandan da bunu yaparken buzdolabı için ayırdığınız bütçenin dışına çıkmak istemiyorsanız, Grundig Grne 4653 Migros indirimiyle birlikte sizin için biçilmiş kaftan niteliğinde bir ürün olabilir.

En güncel teknolojiler ile donatılmış olan bir buzdolabında olmasını dilediğiniz tüm nitelikleri barındıran bu ürün, bütçe dostu fiyatlarıyla mutfağınıza yepyeni bir atmosfer katmayı hedefliyor. Uygun fiyat aralıklarında bulabileceğiniz Grundig Grne 4653 Migros indirimleri ve avantajlarıyla daha da bütçe dostu hale geliyor.

Eğer siz de mutfağınızda kaliteli ve sağlıklı beyaz eşyalara sahip olmak istiyorsanız, eski buzdolabınızı Grundig Grne 4653 ile değiştirmekten başlayabilirsiniz. Grundig Grne 4653 buzdolabının sebze ve meyvelerinizi uzun süreler taze tutacak Vitamin Zone bölgesi, her daim sağlıklı ürünler tüketmenize olanak sunuyor. 

Grundig buzdolabı alacaklara müjde! Migros’da indirimli fiyatıyla! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Peki, Grundig Grne 4653 Migros’da ne kadar? Grundig buzdolabı fiyatları kaç TL ? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön