25 / 04 / 2024

GSD Denizcilik Gayrimenkul 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 9 aylık konsolide finansal tablolar, konsolide faaliyet raporu ve konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.



GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 9 aylık raporları hakkında açıklama yaptı.


GSD Denizcilik Gayrimenkul, dönemine ait finansal tablolar, 1 Ocak 2017 - 30 Eylül 2017 ara döneminine ait faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını KAP'ta yayınladı.


Sorumluluk beyanı:
GSD DENİZCİLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
 
  
FİNANSAL TABLOLARIN VE FAALİYET RAPORUNUN KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN
 
  
KARAR TARİHİ: 09 Kasım 2017
  
KARAR SAYISI : 833
  
  
SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN

  
"SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ"NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE

  
SORUMLULUK BEYANI

  
a) "Türkiye Finansal Raporlama Standartları"na göre, 30 Eylül 2017 tarihi itibarıyla düzenlenmiş, Şirketimiz'in Konsolide Finansal Tabloları ve Konsolide Faaliyet Raporu tarafımızca incelenmiş olup, Şirketimiz Yönetim Kurulu'nca yukarıda belirtilen tarihli ve sayılı kararla onaylanmıştır.
  

b) İşletmedeki görev ve sorumluluk alanlarımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Şirketimiz'in Konsolide Finansal Tabloları ve Konsolide Faaliyet Raporu önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermemektedir.
  

c) İşletmedeki görev ve sorumluluk alanlarımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanmış Şirketimiz'in Konsolide Finansal Tabloları, Şirketimiz'in, konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte, aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararı ile ilgili gerçeği dürüstçe yansıtmakta ve Şirketimiz'in Konsolide Faaliyet Raporu işin gelişimi ve performansını ve Şirketimiz'in konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte, dürüstçe yansıtmaktadır.
  
  
Saygılarımızla,
GSD DENİZCİLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT SAN .VE TİC.A.Ş.

 

Faaliyet raporu için tıklayın
Finansal tablo için tıklayın

 


Geri Dön