28 / 03 / 2024

GSD Denizcilik Gayrimenkul sermaye tavanı geçerlilik süresini uzatıyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul sermaye tavanı geçerlilik süresini uzatıyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 2019 yılında doldu. Şirket, 250 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının, geçerlilik süresinin 2024 yılı sonuna kadar uzatacak...



GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı işlemleri hakkında açıklama yaptı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 2019 yılında doldu. GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 250 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının, geçerlilik süresinin 2024 yılı sonuna kadar muhafazası için Şirket Ana Sözleşmesinin, "Kayıtlı Sermaye" başlıklı 6.maddesinin ekli şekilde tadil edilmesine, gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına, ana sözleşme değişikliği ile ilgili yasal izinlerin alınmasına müteakip Şirket Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına oybirliği ile karar veridi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat'ın KAP açıklaması: 
Şirketimizin 20.01.2020 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı'nda; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği'nin 6. maddesinin 2. fıkrası uyarınca, Şirketimiz mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 2019 yılında dolmaktadır. Şirketimizin 250.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanının, geçerlilik süresinin 2024 yılı sonuna kadar (5 yıl) muhafazası için Şirket Ana Sözleşmesinin, "Kayıtlı Sermaye" başlıklı 6.maddesinin ekli şekilde tadil edilmesine, gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığına başvurulmasına, Ana Sözleşme değişikliği ile ilgili yasal izinlerin alınmasına müteakip Şirket Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön