20 / 04 / 2024

Gulu Lalvani kimdir?

Gulu Lalvani kimdir?

Semiramis Pekkan ile 15 yıl evli kalan; Bodrum'da villalar inşa eden Hint asıllı İngiliz Gulu Lalvani kimdir? Gulu Lalvani ile ilgili merak ettikleriniz için haberimizi inceleyebilirsiniz...



Gulu Lalvani kimdir?

Hint asıllı İngiliz Gulu Lalvani, Türkiye'de Semiramis Pekkan'ın 15 yıllık eşi olarak tanınıyor. Semiranis Pekkan ile ayrıldıktan sonra da görüşmeye devam eden Gulu Lalvani kimdir, ne iş yapar diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Gulu Lalvani

Gulu Lalvani, dijital telsiz telefonlar üreten Binatone şirketinin kurucusu ve başkanı. Karaçi doğumlu olan ve Bombay'da büyüyen Gulu Lalvani, Katar ve Partap isimli kardeşleri ile 1958 yılında Binatone şirketini kurdu.


Gulu Lalvani Semiramis Pekkan evliliği

Birleşik Krallık'ın en büyük özel sektöre ait tüketici elektroniği firmalarından biri olma özelliğine sahip Binatone'nun kurucusu Gulu Lalvani, Semiramis Pekkan ile evlilik gerçekleştirdi. 15 sene süren bu evlilikten Zoran adında bir oğulları oldu. Bu evlilik resmi olarak 15 sene sürse de, çift yaşanan ayrılıktan sonra uzun yıllar görüştü.


İnşaat sektöründe Gulu Lalvani..

Gulu Lalvani, 2007 yılında Bodrum-Türkbükü'nde 7 adet ultra lüks villa yaptırarak inşaat sektörüne atıldı. Lüks villalar yapıp satmak isteyen Lalvani, bunun için Hasan Sel ve Emre Ergani’yle ortak oldu. Ancak, Lalvani bu ortaklıktan vazgeçti. 


Ayrıca, 2009 senesinde Gulu Lalvani ile Semiramis Pekkan arasında villa krizi yaşandı. Gulu Lalvani, Semiramis Pakkan'ın evleri çok yüksek fiyattan satıp kendisine çok az bir bölümünü ödediğini iddia etti.


Gulu Lalvani Phuket marina

Yılın 8-9 ayının yaz mevsimi olarak yaşandığı Phuket'te, Gulu Lalvani bir marinaya sahip. Phuket'teki marinada içinde havuzu olan ve orman kenarında bulunan üç odalı, lüks daireler bulunuyor.



Semiramis Pekkan'la Gulu Lalvani arasındaki villa krizi!


Geri Dön