28 / 03 / 2024

semiramis pekkan gulu lalvani

semiramis pekkan gulu lalvani

Semiramis Pekkan ile 15 yıl evli kalan; Bodrum'da villalar inşa eden Hint asıllı İngiliz Gulu Lalvani kimdir? Gulu Lalvani ile ilgili merak ettikleriniz için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Süperstar Ajda Pekkan 40 milyon liralık lüks villasını satmaktan vazgeçti! İşte sebebi...

Ajda Pekkan, üç yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı Zekeriyaköy'deki lüks villasını satmaktan vazgeçti.

Ajda Pekkan Sarıyer'deki villasına 75 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Sarıyer’deki villasının fiyatını 75 milyon TL'ye çıkardı. 75 milyon TL değerinde olan villayı geçtiğimiz yıl Dubaili Prens almak istemişti. Ajda Pekkan, yaklaşık dört senedir satışta olan villasına zam yaptı. 

Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satılıyor!

Süperstar Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satışa çıkarıldı. Arap müşterinin alıcı olduğu villa 40 milyon TL'ye satılıyor.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villası için 40 milyon TL istiyor!

Zekeriyaköy'deki villasını 4 yıl önce satışa çıkaran süper star Ajda Pekkan villasının fiyatını 40 milyon TL'ye çıkardı.

Ajda Pekkan Regnum Escana Evleri'nden villa aldı!

Süperstar Ajda Pekkan Regnum Escana Evleri'nden 1.2 milyon Euro'ya villa aldı...

Ajda Pekkan Kaz Dağları'nda arsa arayışında!

Bir süredir Bodrum'da arsa almak için piyasayı yoklayan Süperstar Ajda Pekkan fiyatlar nedeniyle rotasını değiştirdi. Pekkan şimdi de Kaz Dağlar'da arsa satın almak için arayışa girdi.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villası için 38 milyon TL istiyor!

Yıllardır Bahçeköy'deki villasını satmak isteyen Ajda Pekkan'a güzel haber geldi. Villaya Dubai'den bir prens talip çıktı. Pekkan bu talip sonrası villasının fiyatını yükseltti.

Ajda Pekkan Bodrum'dan arsa bakıyor!

Süperstar ajda Pekkan Bodrum'da arsa bakmaya başladı. Burada çiftlik kurmak isteyen Pekkan 19 milyon TL'yi dizden çıkardı.

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

Villasına alıcı bulamayan Ajda Pekkan, emlakçılara dava açıyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy'de bulunan villasına bir türlü alıcı çıkmayınca faturayı emlakçılara kesti. Villasını fiyatla internetten satmak için ilana koyan birçok farklı emlakçıya dava açıyor.

semiramis pekkan gulu lalvani Haberi

semiramis pekkan gulu lalvani

Gulu Lalvani kimdir?

Hint asıllı İngiliz Gulu Lalvani, Türkiye'de Semiramis Pekkan'ın 15 yıllık eşi olarak tanınıyor. Semiranis Pekkan ile ayrıldıktan sonra da görüşmeye devam eden Gulu Lalvani kimdir, ne iş yapar diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Gulu Lalvani

Gulu Lalvani, dijital telsiz telefonlar üreten Binatone şirketinin kurucusu ve başkanı. Karaçi doğumlu olan ve Bombay'da büyüyen Gulu Lalvani, Katar ve Partap isimli kardeşleri ile 1958 yılında Binatone şirketini kurdu.


Gulu Lalvani Semiramis Pekkan evliliği

Birleşik Krallık'ın en büyük özel sektöre ait tüketici elektroniği firmalarından biri olma özelliğine sahip Binatone'nun kurucusu Gulu Lalvani, Semiramis Pekkan ile evlilik gerçekleştirdi. 15 sene süren bu evlilikten Zoran adında bir oğulları oldu. Bu evlilik resmi olarak 15 sene sürse de, çift yaşanan ayrılıktan sonra uzun yıllar görüştü.


İnşaat sektöründe Gulu Lalvani..

Gulu Lalvani, 2007...