10 / 05 / 2024

Gümbür gümbür gelen dolarda son dakika! Ünlü ekonomist açıkladı: Dolar o tarihte yeniden zıplayacak!

Gümbür gümbür gelen dolarda son dakika! Ünlü ekonomist açıkladı: Dolar o tarihte yeniden zıplayacak!

Ünlü ekonomist Murat Kubilay dolar kuruyla ilgili son dakika açıklamaları yaptı. İşte "Bu sefer doların karşısında duracak bir güç yok" diyen Kubilay'ın o açıklamaları...



Yaptığı açıklamada dolarda artış beklenildiğini bu sebeple piyasada arz talep ilişkisinin oluştuğuna değinen Dr. Murat Kubilay önümüzdeki süreçte tıpkı Kasım'da başlayarak Aralık'ta da zirve yapan dolar artışı gibi bir sürecin yaşanacağını belirtti. 

ÇOK TEHLİKELİ YERLERE Mİ GELECEK?

Önümüzdeki hafta yaşanması beklenen dolar kurundaki yükselişin çok tehlikeli yerlere geleceğini kaydeden Murat Kubilay bu sefer öncekilerden çok farklı olacağını söyledi.  

Gümbür gümbür gelen dolarda son dakika! Ünlü ekonomist açıkladı: Dolar o tarihte yeniden zıplayacak!

SAVAŞ BİTSE BİLE RAHATLAMAYACAĞIZ

Küresel krizin ise savaş bitse bile devam edeceğini belirten Murat Kubilay Rusya'ya yaptırımların devam etmesi nedeniyle işlerin uluslararası piyasalarda da istenildiği gibi gitmediğini söyledi. Rusya'ya uygulanan doğalgaz ve petrol ambargosunun devam etmesi küresel çapta sürekli bir enflasyon yaşanmasına neden olacak diyen Kubilay bu durumdan Türkiye'nin katlanarak daha ağır yara aldığını belirtti.

Altın o tarihte zirveye çıkacak! Altın kahini İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana kritik uyarı: Sakın...

Kenara 1 dolar bile alıp atanlar dikkat! Dolar son gaz geliyor! Dolarda son dakika! İşte 21 Mayıs 2022 dolar kuru..

1 Euro ne kadar? 21 Mayıs 2022 1 euro kaç Türk Lirası? İşte 21 Mayıs 2022 euro son durum...

Bitcoin 30 bin doların altına düştü! Uzmanlardan son dakika kripto uyarıları geldi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön