19 / 04 / 2024

Gümüş bu hafta ne kadar oldu? Gümüş gelecek hafta yükselir mi?

Gümüş bu hafta ne kadar oldu? Gümüş gelecek hafta yükselir mi?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya Ukrayna arasında ateşkes ilan edilmesi ve Rusya'ya yaptırımların artması gümüş fiyatlarının yükselmesini sağladı. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta gümüş yükselir mi?



GÜMÜŞ BU HAFTA NE KADAR OLDU?

Gümüşün gram fiyatı haftanın ilk işlem gününe 11,54 lira seviyesinde başlarken gümüşün onsu 24,73 dolar seviyesinde işlem gördü. Haftanın ikinci işlem gününe yukarı yönlü başlayan gümüşün gram fiyatı 11,90 liradan başladı. Çarşamba günü güne 11,77 TL'den başladı. Gümüşün ons fiyatı ise 24,28 dolardan işlem gördü. Perşembe günü güne 11,79 lira seviyelerinde başladı. Gümüşün ons fiyatı ise 7 Nisan 2022 sabahına 24,33 dolardan başladı. Haftanın son işlem günü gümüşün gramı 11,96 lira seviyelerinde işlem gördü. Gümüşün ons fiyatı ise 8 Nisan 2022 sabahına 24,64 dolardan başladı. Gümüşün gram fiyatı dün akşam kapanışta 12,01 lira olarak 12 lira barajını geçti.

Kritik seviye olan 12 lira seviyesini geçen gümüş, gelecek hafta ne olur? Gümüş fiyatları yükselir mi? Gümüşün gramı gelecek hafta ne kadar olur? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön