26 / 04 / 2024

Gümüş bu hafta ne kadar oldu? Gümüş gelecek hafta yükselir mi?

Gümüş bu hafta ne kadar oldu? Gümüş gelecek hafta yükselir mi?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya Ukrayna arasında ateşkes ilan edilmesi ve Rusya'ya yaptırımların artması gümüş fiyatlarının yükselmesini sağladı. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta gümüş yükselir mi?



GÜMÜŞE TALEP ARTTI!

Gümüşe olan ilgi gittikçe artıyor. Bunun altında çeşitli nedenler bulunmakta. Bunlardan ilki ve en önemlisi altın fiyatlarının çok yükselmesi ve yatırım yapmak isteyen yatırımcıların ellerindeki parayı kıymetli bir metale yatırarak değer kazanmasını beklemek. Altın alamayan yatırımcılar parasını kıymetli metal olan gümüşe yatırıyor. İkinci bir neden ise, gümüşün de en az altın kadar önemli bir yatırım aracı olduğu gerçeği unutumamalıdır.

Peki gümüşe olan bu talep devam edecek mi? Gümüş gelecek hafta ne olur? Gümüş yükselir mi? Gümüş yükselir mi 2022? İşte merak edilenler...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön