25 / 04 / 2024

Gümüş fırladı! 12 TL'yi aşan gümüş resmen meydan okuyor! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Gümüş fırladı! 12 TL'yi aşan gümüş resmen meydan okuyor! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftalarda altın ile birlikte en dip seviyelere kadar düşmüştü. Bugün doların gevşemesiyle altın fiyatları yükselişe geçti. Altın ile gümüş te yükselirken güne 12 TL sınırında başladı. Son dakika gümüş fiyatı 12 TL'yi geçerek resmen fırladı. 



Gümüş fiyatları son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren piyasalarda yakından takip ediliyor. Sabah 12 TL sınırında güne başlayan gümüş fiyatları saat 17:10 itibariyle 12 TL'yi geçti. Gümüş resmen meydan okuyor. İşte son dakika gümüş alış satış fiyatı 3 Ekim 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön