29 / 03 / 2024

Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? 29 Eylül 2022 güncel gümüş fiyat listesi

Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? 29 Eylül 2022 güncel gümüş fiyat listesi

29 Eylül 2022 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Doların baskısı altında kalan gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 29 Eylül 2022 gümüş fiyat listesi...



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN DÜŞTÜ MÜ, YÜKSELDİ Mİ?

Gümüş fiyatları bugün de anlık olarak takip edilmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları yeni işlem gününde güne düşüşle başladı. güğmüş fiyatları dolar baskısı altında aşağı yönlü hareket ediyor.

Gümüş fiyatları bugün yüzde 1,59 düşüşe geçti.

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının yönünü merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?
Son zamanlarda dip seviyelere gerileyen gümüş fiyatları aşağı yönlü hareketini sürdürüyor.

Uzmanlar gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. Uzmanlara göre gümüş fiyatları ilerleyen zamanlarda tekrar gücünü toplayacak. 

Beklentilere göre gümüş fiyatları 18-19,75 dolar olması öngörülüyor.

Uzmanlara göre ikinci bir olasılık ise, 18-19,75 aralığının korunması durumunda yükseliş devam edecek. 19,75 doların aşılması halinde gümüş fiyatlarında hızlı yükseliş görülecek.

Dolar dur durak bilmeden yükseliyor! Gümüş ise giderek zayıflıyor...

Gümüşte baskı artıyor! Canlı gümüş fiyatları yorum! 28 Eylül 2022 gümüş fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön