27 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? İşte gümüş fiyat listesi 

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? İşte gümüş fiyat listesi 

Gümüş fiyatları bugün altın fiyatlarındaki hafif yükselişin etkisi ile toparlanmaya başladı. Peki bugün gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? İşte gümüş fiyat listesi 



GÜMÜŞ NEDEN DÜŞÜYOR?

Altın ile gümüş fiyatları genellikle doğru orantılıdır. Gümüş fiyatı ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler sonrası değişime uğruyor. Gümüş fiyatını etkileyen faktörler arasında yatırımcıların tercihleri ve davranışları da bulunur. Arz ve talep dengesine bağlı olarak fiyatlar düşüp artmakta. Gümüşe olan talep artışı, yatırımcıların onu güvenli liman olarak görmesini sağlar.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? İşte gümüş fiyat listesi 

Su günlerde altın ve gümüşün düşmesinin en büyük nedeni dolar kurunun yükselişe geçmesi. Dolar kuru merkez bankalarının faiz kararlarından sonra rekor seviyelere ualştı. Bu seviyelerin ardından dolar kıymetli metaller üzerinde baskı oluşturdu. 

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne olur? İşte gümüş yorum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön