23 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları coştu! İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları coştu! İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne artışla başlarken gün içerisinde yükselişine devam eden gümüş fiyatları resmen coştu. Gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatlarında son durum 9 Ağustos 2022...



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR? (GÜMÜŞ YORUM)

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarının düşecek mi? Gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Sorusuna yanıt arayanlar için uzmanlardan yorumlar geliyor.

Uzman İsim İslam Memiş'e göre gümüş fiyatları yatırımcıları kazanmaya devam edecek. Gümüş fiyatlarının 20 TL seviyelerine çıkacağını söyleyen Memiş, ons gümüş fiyatının ise 27 dolar olacağını söyledi.

İslam Memiş, yıl sonunda gram altın fiyatının 1450 lira beklentisi olduğunu söyledi. Altın fiyatları ile birlikte gümüş fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Altın piyasasını etkileyen küresel piyasalardaki gelişmelerden gümüş fiyatları da etkilenmeye devam ediyor.

Gümüş altın ile birlikte yükselir, altınla değer kaybeder. Gümüşe olan talep de gümüş fiyatlarının yükselmesine neden oluyor. Azalan gümüş talebi ise fiyatları düşürür.

Gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gram gümüş kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatları 9 Ağustos  2022

Gümüş fiyatları fırladı! İşte gümüş fiyatlarında son durum...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön