16 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları tarihi çöküşünü yaşıyor! Gümüşü görenler 'eyvah' dedi! Korkutan rakamlar açıklandı! Son dakika...

Gümüş fiyatları tarihi çöküşünü yaşıyor! Gümüşü görenler 'eyvah' dedi! Korkutan rakamlar açıklandı! Son dakika...

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. 12 TL seviyelerinde işlem gören gümüş hızlı düşüş yaşıyor. Gümüş fiyatlarını görenler 'eyvah' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? İşte korkutan son dakika rakamlar...



Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kaybederek başladı.  12 TL seviyelerine kadar yükselen gümüş bu hafta aralıksız düşmeye devam ediyor.  Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcıları ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor.

Gümüş fiyatları tarihi çöküşünü yaşıyor! Gümüşü görenler eyvah dedi! Korkutan rakamlar açıklandı! Son dakika...

Gümüş yatırımcıları, 'gümüş fiyatları bugün ne kadar 29 Haziran 2022? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL?' sorularının cevaplarını sorgulatıyor.

 Gümüşün ons fiyatı bugün 20,82 dolar seviyesine kadar geriledi. 

Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüş neden düşüyor? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları bugün ne kadar 29 Haziran 2022? İşte tüm merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön