26 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları uçtu! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları uçtu! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki,  Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 9 Ekim 2022...



Gümüş fiyatları bu hafta ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün ve jeopolitik risklerin büyümesiyle harekete geçti. Gümüş fiyatları resmen rekor seviyelere ulaşırken geçtiğimiz gün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerin açıklanmasından sonra tekrar düşüşe geçti. 

GÜMÜŞ FİYATLARINDA BU HAFTA NELER OLDU?

 Gümüş fiyatları ABD Hazine tahvillerindeki gerilemenin ve jeopolitik risklerin artmasıyla rekor seviyelere ulaşırken dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması ile düşüşe geçti.

Gümüşe olan talebinin yoğunlaşmasıyla birlikte bu hafta 6 haftanın en yüksek seviyesine çıktı. Gümüş için kazançlar artmaya başladıkça yatırımcıları sevinmeye başladı.  Pazartesi günü yüzde 9.5'lik yükselişten sonra ,çarşamba günü de yüzde 3 prim kazanan gümüşün ons fiyatı 21.22 dolar seviyelerine kadar ulaşmıştı.

Ayrıca finansal piyasalardaki risklerin artması da altın ve gümüş fiyatlarını yükselmesine olanak sağlarken dünkü kritik verilerden sonra altın ve gümüş fiyatlarında aşağı yönlü hareket görülüyor. İşte güncel gümüş fiyatları...

 Gümüş fiyatları uçtu! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön