20 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları yükselişe geçti! Son dakika gümüş fiyatları 4 Temmuz 2022...

Gümüş fiyatları yükselişe geçti! Son dakika gümüş fiyatları 4 Temmuz 2022...

Gümüş fiyatları güne 11,09 TL seviyesinde başlarken gün içerisinde yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş gram fiyatı ne kadar? İşte son dakika gümüş fiyatları 4 Temmuz 2022...



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta da düşüşle kapatırken üst üste iki hafta değer kayıpları yaşayan gümüş dip seviyelere kadar geriledi.

Bugün gümüş gram fiyatı alış, 10,66 TL, satış fiyatı 11,09 TL seviyesinde  güne başladı. Gün içerisinde yukarı yönlü hareket eden gümüş, şu sıralar alış fiyatı 10,73 TL,satış fiyatı ise 11,16 TL oldu.

Gümüş fiyatları yükselişe geçti! Son dakika gümüş fiyatları 4 Temmuz 2022...

GÜMÜŞÜ OLANLAR  DİKKAT!

 Haftaya da düşüşle başlayan gümüş fiyatları yatırımcıları ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Üst üstte iki hafta boyunca değer kayıplarına uğrayan gümüş fiyatları bugün kapanışta yükselmeye başladı.

Gümüş yatırımcıları için islam Memiş  bu seviyelerin alım fırsatı olduğunu söylerken yatırımcıları şunları söyledi: "Gram gümüş 11.06 seviyesinde. 11.40'tan yerine koyacağız dediğim değer 11.16. Serbest piyasada yine 11.40 üzerinde. Banka üzerinden işlem yapanlar bu seviyeden işlem yapamaz. 12.04'ten satmıştık. Almak isteyenler, bana göre almalılar, yerine koyarak bu işi bitirebilirsiniz. Dolara kıyasla ons gümüşün çok çok ucuz, hatta bedava olduğunu düşünüyorum. En azından risk dağıtmak için gümüş çok düşük." 

Gümüşte kasırga! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar pür dikkat! Bu rakamlar şok etkisi yarattı! 4 Temmuz gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüşü olanlar dikkat! Hemen son dakika fiyatlara bakın! 3 Temmuz 2022 gümüş fiyatları

Herkes altın fiyatlarını konuşuyor ama bakın gümüşte neler oluyor? Hemen gümüşe bakın! Son dakika gümüş fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön