16 / 04 / 2024

Gümüş gaza bastı! Gümüşün hızına kimse yetişemiyor! İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş gaza bastı! Gümüşün hızına kimse yetişemiyor! İşte son dakika gümüş fiyatları

Cuma günü dolardaki sert düşüşle birlikte gümüş fiyatları yüzde 5’ten fazla değer kazanarak son ayların en hızlı günlük atağını gösterdi. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları.



Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta Cuma günü yükselişe geçti. Günlük yüzde 5 değer kazanan gümüş fiyatları son zamanlarda piyasalarda en hızlı yükselen emtia olarak adını yazdırdı.  Gümüşün ons fiyatı 20,90 seviyesine kadar yükselirken bugün gümüş değer kaybetti. Peki bugün gümüş fiyatalrı ne kadar oldu? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? İşte gümüş fiyatları son dakika 7 Kasım 2022.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön