28 / 03 / 2024

Gümüş için kritik seviye geliyor, sıkı tutunun! Almayanın vay haline...

Gümüş için kritik seviye geliyor, sıkı tutunun! Almayanın vay haline...

Gümüş fiyatları, milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Uzman isim gümüş için kritik bir seviye söyledi ve almayanların çok pişman olacağını söyledi. İşte ayrıntılar...



Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş: ''Gümüşün gram fiyatı 10.34 lira seviyesinde. 10.56 lira seviyesinden hızlı bir geri çekilme varda ama gümüş ons fiyatı benim de beklentimden daha fazla değer kaybettiği için şu an 20.82 dolar seviyesinde olduğu için ve gümüş altın rasyosu yüksek olduğu için altının gram fiyatına kıyasla biraz daha fazla değer kaybetmiş oldu. Elinde TL bulunan dolar bulunan yatırımcılar için aslında çok güzel bir fırsat sunmuş oluyor. Tek bir enstrümana yatırım yapmış olanlar, bu sert düşüşleri görünce morali bozuluyor. Farklı enstrümanlara bölerek yatırım yapıldığında o düşüşlerin önemi yok. Sürekli yükselsin diye bir ekonomi, finans yok."

Gümüş için kritik seviye geliyor, sıkı tutunun! Almayanın vay haline...

Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının temmuz ayında 1250-1400 lira arasında olacağı yönündeki düşüncesini hala savunurken gümüşün de 12 lira seviyesini aşağacağını söyledi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön