24 / 04 / 2024

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Son günlerde yatırımcılarını üzen gümüş için yeni senaryo belli oldu. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı için resmen rakam verildi. Gümüş yatırımcısı havaya uçtu. İşte gümüşte son dakika gelişmeler...



GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Geçtiğimiz haftalarda, altının tersine yüzde 9 değer kazanarak yükselen gümüş fiyatlarındaki artış kısa sürdü. ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması ile dip seviyelere gerileyen gümüş fiyatlarında aşağı yönlü hareket görülüyor. Bugün de gümüş fiyatları değer kaybederken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Gümüş fiyatları Kapalıçarşı'da bugün alış fiyatı 11,03 TL, satış fiyatı ise 11,50 TL seviyesinde işlem görüyor. Ons gümüş fiyatı ise bugün 18,49 dolardan işlem görüyor.

''Elimizdeki gümüşler satalım mı, bekletelim mi?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Sakın sakın

Elinde gümüş olanlar sakın şimdi satmayın! İslam Memiş uyardı! Gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları sabah saatlerinde ise  güne yatay başaldı. Ons gümüş fiyatı 18,92 dolardan işlem görürken gümüşün gram fiyatı alış 11,29 TL satış fiyatı ise 11,77 TL seviyesinde güne başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön