25 / 04 / 2024

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Son günlerde yatırımcılarını üzen gümüş için yeni senaryo belli oldu. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı için resmen rakam verildi. Gümüş yatırımcısı havaya uçtu. İşte gümüşte son dakika gelişmeler...



RESMEN RAKAM VERİLDİ, TARİH BELLİ OLDU

Gümüş yatırımcılarını beklediği haber nihayet geldi. Uzun süredir gümüş fiyatlarındaki düşüşler devam ederken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyordu ve beklenen haber sonunda Investinghaven analistlerinden geldi.

Investinghaven analistleri; ''Gümüş fiyatının 2023 yılında 34.70 dolarlık hedeflerine doğru hareket edeceği öngörüsünde bulundu

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Bundan sonraki süreçlerde ise gümüş fiyatında tüm zamanların en yüksek seviyesinin gündeme gelebileceğini öngörüyorlar.Analistler, gümüş fiyatlarındaki artışın nedenini ABD Doları’nda zirve beklentisine bağladı.Ayrıca gümüş piyasasındaki vadeli pozisyonların da 2023’te güçlü yükselişlerin olacağına işaret etti.

Analistler 2022 beklentilerine henüz ulaşılmadığını, bunun da 2022 hedeflerinin 2023’e ertelendiği anlamına geldiğini belirttiler.

2021 ve 2022 gümüş fiyat tahminlerimizin 2023'te gerçekleşeceğine inanan Investinghaven analistleri, 40 dolar ve üzeri uzun vadeli tahminlerinin en geç 2024 yılında geröekleşeceğinin altını çizdiler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön