16 / 04 / 2024

Gümüş için yolun sonu mu geldi? Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş için yolun sonu mu geldi? Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Son zamanlarda gümüş fiyatlarının dip seviyelere düşmesi ile beraber gümüş için yolun sonu mu geldi? sorusu akıllara takılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş ne olur? İşte son dakika...



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OALCAK; DÜŞECEK Mİ YÜKSELECEK Mİ?

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki düşüşü yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları ile ilgili uzman yorumlarını yakından araştıran yatırımcılar gümüş fiyatları düşecek mi, yüskelecek mi sorusunun yanıtını merak ediyor.

İslam Memiş gümüş ile ilgili: "Elinde altın ve gümüş olan yatırımcılar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım demesin. 

Gümüş için yolun sonu mu geldi? Gümüş fiyatlarında son dakika...

Türk Lirası'nda  bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha düşüş olabilir fakat alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar." dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön