25 / 04 / 2024

Gümüş son sürat gidiyor! Gümüş fiyatı 24 dolar olur mu? sorusunun yanıtı analistlerden geldi

Gümüş son sürat gidiyor! Gümüş fiyatı 24 dolar olur mu? sorusunun yanıtı analistlerden geldi

Gümüş fiyatları pandemiden bu yana en iyi yükselişini yaptı. Son sürat hızla yükselmeye devam gümüşün ons fiyatı bugün 21 dolara ulaştı. Gümüş 24 dolar olup olmayacağı merak edilmeye başlanırken analistlerden yanıt geldi. İşte gümüşte son dakika gelişmeleri...



GÜMÜŞ 24 DOLAR OLUR MU?

Gümüş fiyatlarındaki yükselişlerin devam edeceğini söyleyen analistlerden son dakika gümüş yorumları geldi. Gmüş fiyatları 24 dolar olurmu? sorusunun yanıtını veren analistler yatırımcıları gümüş konusunda uyarduı. Analitlere göre beyaz metalin yukarı yönlü hareketini sürdürerek ilk ayakta 21 doları, ikinci ayakta ise 24 doları aşarak nisan ayından bu yana ulaşılamayan bir seviyeye ulaşma ihtimaline işaret ediyor.

Gümüş son sürat gidiyor! Gümüş fiyatı 24 dolar olur mu? sorusunun yanıtı analistlerden geldi

Dixit, spot gümüşün öngörülen hareketlerinde bir değişiklik için fırsat olduğunu söyleyrek:"Eğer alım momentumu desteği korursa, gümüşün 21,24 doları tekrar test etmek için yukarı doğru hareketini sürdürdüğünü görebiliriz, bunun üzerinde ralli 23,50 dolarlık 100 haftalık SMA'yı hedefleyen bir sonraki ayağa doğru uzanabilir." ifadelerine yer verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön