23 / 04 / 2024

Gümüşte çarşı pazar karıştı! Gümüş fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor! 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gümüşte çarşı pazar karıştı! Gümüş fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor! 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatırımcıların altından sonra en çok ettiği gümüş fiyatlarında, dalgalanmalar durulmuyor. Gümüşün güncel fiyatı herkesi şaşırtıyor. Çeşitli teoriler ortada dolanıyorken, gümüşün geleceği ne olacak? İşte güncel gümüş fiyatları 15 Eylül 2022.



Yatırımcıların ilk tercihi olan altından sonra hiç kuşkusuz ikinci sırayı gümüş alıyor. Açıklanan resmi verilere göre, yatırımcıların merak ettiği ve araştırmış olduğu gümüş fiyatları bu senenin ocak ayından itibaren sert düşüşler gerçekleşti. Gümüş fiyatları resmen yerle bir olmuşken gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar da adeta şoke oldu.

Amerika Merkez Bankası FED'in 75 baz puan artırımı kadar kararın hemen ardından yapılacak açıklamalarda (Powell) oldukça etkili olacak; 75 baz puan arıtımı denildi ama yumuşak güvercin açıklamalar gelirse, tablo dolar için çok iyi olmayacak.

Analistlerin araştırmalar gösteriyor ki, dolar ve euroda satın alımlar azaldığı zaman, altın ve gümüş gibi yatırım araçlarında yükselişler başlayabilir.

Tam tersi durumda ise puan indirimleri sonrası şahin açıklamaların gelmesi durumunda, altın ve gümüşte düşüşler görülebilir.

Peki, yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları yıldızı gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları perşembe gününe nasıl başladı? Gümüş için analistler ne diyor? İşte gümüş fiyatları 15 Eylül 2022…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön