23 / 04 / 2024

''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Son dakika gümüş fiyatları

''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Son dakika gümüş fiyatları

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyerek yenği rekoru açıkladı. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Son dakika gümüş fiyatları...



GÜMÜŞTE YENİ SEVİYELER GÖRÜLEBİLİR!

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini söyleyerek yatırımcılara yeni rekoru açıkladı: ''Gümüş onsunda geri çekilmenin mümkün olacağını ifade etmiştim. Altın gümüş rasyosu 82 seviyesine kadar yükseldi. Altın ve gümüş almak isteyene fırsat uyarım vardı.

  Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Son dakika gümüş fiyatları

Dolarla gümüşün onsu için fırsat bekleyenler, buyur gümüş bedeva dedim. Şu anda altın gümüş rasyosu 80-82 dolar aralığında gelip gitti. Bu hafta rasyonun yükselmesinden dolayı, sanal fonlarda gümüş girişinde rekorlar kırıldı.

Gümüşün düşmesiyle birlikte gümüş fonlarına müthiş bir giriş oldu. Gümüş fonlarına girişin hızlanması bir haftalık süreçte gümüş onsunda 25-26 dolar seviyelerini görebiliriz.'' dedi. 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş kaç lira? Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüş gram fiyatı ne kadar? 30 Ocak 2023 gümüş fiyatları...

 


Geri Dön