27 / 04 / 2024

Gümüşün kazandıracağı tarih belli oldu! Sabırlı olun! Gümüş piyasasında son durum 

Gümüşün kazandıracağı tarih belli oldu! Sabırlı olun! Gümüş piyasasında son durum 

Gümüş fiyatlarında son dakiak gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları ellerinde olan gümüşlerin ne zaman değer kazanacağını araştırırken, uzman isimden son dakika açıklaması geldi. işte gümüş piyasasında son durum...



Gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? sorularının yanıtlarını araştıran yatırımcılar öte yandan gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ediyor.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcıalrına sabırlı olmaları konusunda uyarara gümüşün yükseleceği zamanı açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön