26 / 04 / 2024

  Belen Millet Parkı

  Belen Millet Parkı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan yatırımların arasında millet parkı da olduğunu belirtti. Gül, "Millet parkımızın ihalesini yaptık. Hemde Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan. 1 haftadır çalışıyoruz. 4 ay içinde bitirilecek" dedi...

Hatay Belen Millet Parkı'nın ihalesi tamam!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan yatırımların arasında millet parkı da olduğunu belirtti. Gül, "Millet parkımızın ihalesini yaptık. Hemde Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan. 1 haftadır çalışıyoruz. 4 ay içinde bitirilecek" dedi...

Diyarbakır Millet Bahçesi proje aşamasında!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin, Diyarbakır’da yapılması planlanan “Millet Bahçesi” projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projeleri ile Bursa’da adeta yeni bir kent inşa eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de şehrin tam merkezine Millet Bahçesi kazandırıyor.

Ordu 19 Eylül Stadı Millet Bahçesi oluyor!

Ordu'da 1967'de inşa edilen 19 Eylül Stadı, yeni stadının bitirilmesinin ardından Millet Bahçesi olacak. 

Gölbaşı Millet Bahçesi için çalışmalar başlıyor!

Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Gölbaşı Millet Bahçesi'nin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. İhalesinin kısa süre sonra gerçekleşmesi planlanan proje İkinci 100 gün icraat programında yer alıyor.

Şanlıurfa'ya millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa’ya millet bahçesi müjdesi verdi. Kurum, yıllardır hayal olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm projesinde ilk etapta 60 bin metrekarede 590 bin konut yapacaklarını açıkladı.

Sakarya Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sakarya Millet Bahçesi projesinin ihalesini 6 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kayaşehir Millet Bahçesi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayaşehir Millet Bahçesi projesinin ihalesini 14 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TMMOB, Millet Bahçeleri'ne de karşı çıktı!

TMMOB ‘Millet Bahçeleri’ ile ilgili bildiri yayınladı. Bildiride, Millet Bahçeleri’nin yeşil alan miktarının artırılması üzerinden salt teknik bir değerlendirme ile olumlanmasının hatalı bir yaklaşım olduğunu belirtildi.

Balıkesir İvrindil Millet Bahçesi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İvrindil Millet Bahçesi'nin yüzde 99'unu tamamladı.

Eskişehir Millet Bahçesi'nin ihalesi 7 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Millet Bahçesi projesinin ihalesini 7 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Meram Millet Bahçesi açıldı!

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Meram Millet Bahçesi'nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi.

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

  Belen Millet Parkı Haberi

  Belen Millet Parkı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan hizmetleri detayları ile anlattı. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, açıklamasının başında; "Kıymetli arkadaşlar hepinizin şunu bilmesini isterim ki, Belen Belediyesinin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak hizmet etmeye çabalıyoruz" dedi. 

Başkan İbrahim Gül, 32 yıldır dokunulmayan Atatürk Parkı'nın 23 Nisan'a yetişeceğini dile getirdi. Mahallelerde çocukların nefes alacağı ve oyun oynayacağı yerler yapıldığını belirten İbrahim Gül: 

"Göreve başladığımız ilk ay Cumhuriyet mahallesinde Yavuz Çalışkan parkını yaptık. Hemde büyükşehirlerin en lüks mahallelerinde yapılan parklardan daha kaliteli oldu. Kömürçukuru okulumuzun çocuk parkını yaptık. Çerçikayası çocuk parkımız ise bitmek üzere. Fatih Mahallesi Petek evler parkımız yapılıyor. İnşallah 25 gün sonra bitecek. Abidenin ikinci etap kafeteryasını tamamladık. Belen'in Bakras, Muhlisali ve Cumhuriyet mahallelerinde 40 yıldır yapılmayan sayısız merpen ve istinat...