20 / 04 / 2024

  Evrim Karayel kimdir

  Evrim Karayel kimdir

Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, Resmi Gazete’de kentsel dönüşüm ile ilgili yayımlanan yeni yönetmeliğin Türkiye açısından son derece önemli olduğunu söyledi...

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

Edinka Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Edinka Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Karayel tarafından kuruldu.

İkinci el çevrim içi otomobil pazarında fiyatlar yüzde 2,6 düştü! Araç alacaklar şimdi bakın! 

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında Eylül 2023'te 141 bin 508 adet satış olurken, fiyatlar aylık bazda yüzde 2,59 geriledi. İşte detaylar...

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

e-Devlet’te yeni dönem! Askerliğim, Dijital kimlik, çevrim dışı giriş...

e-Devlet, yenilenmeye devam ediyor.  Sisteme Dijital Kimlik, DETSİS, Askerliğim ve çevrim dışı giriş gibi onlarca özellik ekleniyor. İşte detaylar...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Karayel Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karayel Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Karayel tarafından kuruldu.

Karayel Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karayel Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Yılmaz Murat Karayel tarafından kuruldu.

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan     Sevmiş tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

  Evrim Karayel kimdir Haberi

  Evrim Karayel kimdir

Univa Yatırım Amaçlı Öğrenci Evi Projeleri ile Türkiye’yi alternatif gayrimenkul yatımları ile tanıştıran Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, Resmi Gazete’de yayımlanan kentsel dönüşüm kararı ile ilgili değerlendirme yaptı. Karayel, kentsel dönüşüm inşaatlarının alanında yeterli şirketler tarafından yürütülmesinin ve bu şirketlerin yapı maliyetinin yüzde 10’luk kısmını teminat mektubu ya da tamamlama sigortası yaptırmak şartıyla işe başlayabilecek olmasının son derece önemli noktaları oluşturduğunu ifade etti. 

"Projeler, bundan sonra yarım kalmayacak"

Karayel, söz konusu kararın deprem açısından büyük risk taşıyan Kuzey Anadolu fay hattı üzerinde yer alan Türkiye için önemli bir dönemi başlatabileceğini vurguladı. Karayel, böylece uzun süredir devam eden ancak istenilen hızda ilerlemeyen kentsel dönüşüm sürecinin daha etkili ve hızlı bir şekilde ilerleyebileceğini belirtti. "Bu anlamda; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un...