18 / 04 / 2024

  TOKİ Kuzeykent kura listesi 2019

  TOKİ Kuzeykent kura listesi 2019

TOKİ Kuzeykent 2019 kura sonuçları açıklandı. Kura çekilişi Neşet Ertaş Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. İşte tam liste... 

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Ankaralıların yüzünü güldüren TOKİ Ankara Kuzeykent projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti...

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Kuzeykent 2020 başvuruları ne zaman sona erecek? 

Kuzeykent 2020 başvuruları ne zaman sona erecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kurasız olarak açık satışa çıkan proje için başvuru dönemi Ocak ayı itibariyle başladı.

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konut sayısı 52.

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuruları başladı!

TOKİ'nin Ankara Kuzeykent 2019 projesi için başvuru dönemi başladı. Projede 25 bin TL peşinat ve 1.222 TL taksit ödemesi ile ev sahibi olunabiliyor...

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent 2019 projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kuzeykent projesinde yer alan konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

TOKİ 50 bin sosyal konut için teslimler yarın başlıyor!

TOKİ'nin 67 ilde 140 projede başlattığı 50 bin sosyal konut projesinde hak sahipleri belli oldu. Projede ilk teslimler yarın Kuzeykent projesinde başlayacak.

  TOKİ Kuzeykent kura listesi 2019 Haberi

  TOKİ Kuzeykent kura listesi 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Kuzeykent Projesi'nde yer alan 809 konutun kura çekilişi gerçekleştirildi. Kura çekiliş töreni bugün Neşet Ertaş Kültür ve Kongre Merkezi'nde noter huzurunda yapıldı. Kurada konut almaya hak kazananlar büyük mutluluk yaşadı. 

TOKİ Kuzeykent 2019 projesindeki 809 adet daireye 992 başvuru geldi. Projenin kura çekilişi sonrasında konut almaya hak kazanamayanlar yatırdıkları başvuru bedellerini kura çekilişinden 2 gün sonra Halk Bankası'ndan geri alacak.

TOKİ Ankara Kuzeykent projesinde ticari, kültürel, eğitim, sağlık, spor, ibadet yapıları ve tesisleriyle her türlü ihtiyaca cevap verirken Ankara'nın yaşayan en büyük rekreasyon alanı yer alacak. Projede ayrıca tüm nüfus profillerine dönük sosyal alanlar bulunacak. 

Vatandaşı yeşil alanla daha çok buluşturacak olan TOKİ Kuzeykent projesinde 700 bin metrekare alan üzerinde 76 bin ağaç, 5 milyon çalı...