29 / 03 / 2024

0255 İstanbul adresi

0255 İstanbul adresi

BCC INVEST imzası ile yükselen projede daire teslimleri hemen gerçekleşmesi planlanıyor. 0255 İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstinye Park AVM 'ye 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

BCC INVEST 0255 İstanbul fiyat!

Teslimlerin hemen gerçekleşeceği proje İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. BCC INVEST 0255 İstanbul fiyat listesi kapsamında 400 bin dolardan başlıyor.

BCC INVEST 0255 İstanbul nerede?

Toplam 8 bin 770 metrekaresi yeşil alandan meydana gelen projede 48 adet residence ve 7 adet villa yer alıyor. Peki BCC INVEST 0255 İstanbul nerede?

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apt Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. 

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apartman Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. Şirketin telefon ve faks numaralarında bir değişiklik olmadı. 

Akmerkez GYO şirket merkezinin adresi güncellendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket merkezinin adresi "Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez N:56/1 Beşiktaş/İstanbul" olarak güncellendi...

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

İstanbul'da ucuz konutun adresi bu ilçe oldu!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde konut fiyatları 500 bin lirayı aşınca hesaplı konut arayanların adresi Esenyurt oldu.

Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak!

Gayrimenkul fiyatlarının İstanbul ve Bursa'da yükselmesi ile Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak..

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

Aydos Country ulaşım adresi!

Aydos Country ulaşım adresi bilgilerine göre proje İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor. Projede konutların alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Maltepe Sahilada ulaşım adresi!

Maltepe Sahilada ulaşım adresi kapsamında proje İstanbul Maltepe Feyzullah Mahallesi'nde bulunuyor. 290 adet daireden oluşan proje 25 katlı 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

The House Residence Bomonti adresi!

Daire alanlarının 41 metrekareden başladığı proje toplam 155 adet daireden oluşuyor. The House Residence Bomonti adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti' de inşa ediliyor.

Soyak Konforia ulaşım adresi!

Soyak Konforia ulaşım adresi kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanan proje 15 katlı 40 bloktan oluşuyor.

Nurol Life Rezidans adresi!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje tek blok 50 kat şeklinde yükseliyor. Nurol Life Rezidans adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

0255 İstanbul adresi Haberi

0255 İstanbul adresi

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede ödeme planına göre banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. 


Ortak donatı alanları olarak projede yürüme yolları, dinlenme alanları, her daire için özel otopark ve güvenlik gibi ortak imkanları bulunuyor. Projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


BCC INVEST imzası taşıyan projede fiyat listesi kapsamında çatı katı konut fiyatları 400 bin dolardan, bahçe katı konut fiyatları 500 bin dolardan başlıyor. 


0255 İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Sarıyer’e 4 kilometre, E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre, İstinye Park AVM'ye 8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Adres: Kilyos Yolu Caddesi No:255 Zekeriyaköy /Sarıyer/ İSTANBUL 


Telefon: 0530 350 54 65

Web: http://o255istanbul.com/

Tülay...