19 / 04 / 2024

112 Acil Sağlık İstasyonu binası denizli

112 Acil Sağlık İstasyonu binası denizli

Denizli'deki Pamukkale Belediyesi,Karahayıt'a 112 Acil Sağlık İstasyonu binası inşa edecek. Belediye, bin 288 metrekare hazine arazisi üzerine tam donanımlı yaklaşık 300 metrekare kapalı alana sahip 112 Acil Sağlık İstasyonu inşa edecek.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması: Deprem bölgesindeki acil durum hastaneleri için net tarih verdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki 10 acil durum hastanelerini Mart 2024 tarihi itibarıyla vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu! Sağlık Bilimleri Üniversitesine 162 acil personel aranıyor!

İş arayanlara müjde! Sağlık Bilimleri Üniversitesine personel aranıyor. İşte personel alım şartlarına dair detaylar!

Sağlıkçılar müjde! 199 sözleşmeli sağlık memuru alınacak! Acil bakın!

Sağlıkçılara müjdeli haber Mersin Üniversitesinden geldi ve personel alımı başvuruları kapsamında güncel ve farklı branşlarda atamalar bugün açıklandı. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay Lübnan'da sahra hastanesi kuracak!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Lübnan'da yaşanan patlamaya ilişkin, Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay aracılığıyla bölgeye arama kurtarma ekibi ve acil sağlık personeli sevk edilmekte, Sahra Hastanesi kurulumu planlanmakta" dedi...

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu'nu hizmete açtı.

Türkiye’de 894 hastane ve 7 bin 950 aile sağlığı merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de 894 hastane 7 bin 950 aile sağlığı merkezi, 2 bin 700’e yakın 112 acil sağlık istasyonu ve 171 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile hizmet sunulduğunu söyledi.

Bitlis Güroymak Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu vatandaşların hizmete açıldı.

Denizli'ye yeni sağlık kompleksi!

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

Bilecik Bahçelievler ve Beşiktaş'a sağlık ocağı!

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

112 Acil Sağlık İstasyonu binası denizli Haberi

112 Acil Sağlık İstasyonu binası denizli

Denizli'deki Pamukkale Belediyesi, termal turizm merkezi Karahayıt'a 112 Acil Sağlık İstasyonu binası inşa edecek. Pamukkale Belediyesi'nin Karahayıt'ta inşa edeceği 112 Acil Sağlık İstasyonu için Valilik binasında gerçekleştirilen protokol törenine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı katıldı. Protokolle Pamukkale Belediyesi, bin 288 metrekare hazine arazisi üzerine tam donanımlı tüm ihtiyaçlara cevap veren yaklaşık 300 metrekare kapalı alana sahip 112 Acil Sağlık İstasyonu inşa edecek. İstasyona ise Pamukkale Belediyesi Karahayıt Acil Sağlık İstasyonu ismi verilecek. Başkan Hüseyin Gürlesin, "Karahayıt ve bölgemiz termal turizm merkezi. Yerli ve yabancı birçok turistimiz şifa aramak için bu bölgeye gelerek hizmet alıyor. Bu anlamda da önemli bir nokta. Hem bölge halkımıza hem de turistlerimize sağlık...