19 / 04 / 2024

130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı

130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla yürüteceklerini söyledi. 

Migros’ta Ramazan şenliği başladı! Mikrodalga fırın 1350 TL’ye, borcam 130 TL'ye düştü! Bugün son!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta ayın ürünleri belli olurken, Migros’ta mikrodalga fırın 1350 TL’ye, borcam 130 TL'ye, ölçü bardağı 30 TL'ye, fırın tepsisi 130 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirimde? Sizin için derledik...

BMW X3 Mart ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi

Konfor: Geniş ve lüks bir iç mekana sahip olan BMW X3, sürücü ve yolcuları rahat ettirmek için birçok konfor özelliği sunuyor. Bu özellikler arasında koltuk ısıtma,  otomatik klima kontrolü ve panoramik cam tavan bulunuyor. Peki 10 Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Yeni asgari ücret için saat kuruldu! Anket sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı!

Çalışma Bakanı Bilgin, asgari ücrette ‘çalışanı enflasyona ezdirmeme` kuralını koruduklarını, işvereni de zorlamayacak bir rakam çıkacağını belirtti. Asgari ücrette, çalışan ve işverenle yapılan geniş katılımlı iki ayrı anket belirleyici olacak. İşte detaylar...

Kripto paraların nabzı İstanbul’da atacak!

Son zamanların en gözde yatırım araçlarından biri olan kripto paralar ilk defa geniş katılımlı bir zirveyle geniş çaplı değerlendirilecek. 26-27 Ekim'de İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Kripto Para Zirvesi ile kripto para borsaları, coin ve altcoinlerin temsilcileri bir araya gelecek.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Altının gram fiyatı 468 lira!

Altının gram fiyatı oynaklığını sürdürüyor. Son açıklanan tahminlere göre; çeyrek altın 766 lira, Cumhuriyet altını 3.130 liraya satılıyor.

Milyonlara müjde! Ücretsiz izin desteği verilen sektörler genişletildi!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Böylece ücretsiz izin ve prim desteği verilecek sektörlerin kapsamı genişletilmiş oldu.

Türk müteahhitlerin Libya'daki sorunları çözülüyor! 

Libya’nın geniş katılımlı Türkiye ziyareti, yurt dışında iş yapan müteahhitlerin sorunlarını büyük anlamda çözüme kavuşturacak. Yapılan görüşme ile müteahhitlerin 5 milyar dolara yakın alacağı için önemli adımlar atıldı.

Kentsel dönüşüm için 5 milyon vatandaşımıza 15,5 milyar lira destek verdik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmaları için 5 milyon vatandaşa 15,5 milyar destek verildiğini açıkladı. 

İzmir'de 1 milyon 400 bin metrekare konut alanı için tahsis edildi!

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İzmir'de 1 milyon 400 bin metrekarelik alanı rezerv alanı olarak yapılacak olan konutlara tahsis ettik'' diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Gram altın 467 lira seviyelerinde!

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 466,6 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 766 lira, Cumhuriyet altını ise 3.130 liradan satılıyor

IMF: ABD ekonomisinin ilave bir mali pakete ihtiyacı var!

IMF, Kovid-19 salgınının etkilerine karşı ABD ekonomisinin ilave bir mali pakete ihtiyaç duyacağını, genişletilmiş varlık alımları ve daha açık sözlü yönlendirme dahil olmak üzere Fed için daha fazla eylem alanı görüldüğünü bildirdi.

130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Haberi

130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı

Ak Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarını bölgelerin özelliklerine ve vatandaşların ihtiyaçlarına göre yürütme konusundaki kararlılıklarını ifade etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yerel seçimlerden iki ay önce "Memleket işi gönül işi" diyerek mahalli seçimlerde millete olan taahhütlerini bir manifesto mahiyetinde kamuoyuna ilan ettiklerini hatırlatan Erdoğan, gönül belediyeciliğiyle milletin hizmetine talip olan AK Parti'nin yeni dönemde insan merkezli yürüteceği hizmetlerin temel ilkelerini içeren bu belgenin 11 başlıktan oluştuğunu aktardı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu belgeyle millete şehir planlarını uzun vadeli ve hakkaniyete uygun şekilde hazırlama sözü verdiklerini, altyapı ve ulaşım sorunlarını tüm şehirlerde tamamen çözme taahhüdünde bulunduklarını hatırlattı. Ayrıca, kentsel dönüşüm çalışmalarını bölgelerin özelliklerine ve vatandaşların ihtiyaçlarına göre yürütme konusundaki kararlılıklarını ifade ettiklerini...