18 / 04 / 2024

15 temmuz sonra gayrimenkul yatırımları

15 temmuz sonra gayrimenkul yatırımları

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, başarısız darbe girişimin yıl dönümünde önemli açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda inceleme başlatıldı! Yüzde 40'ın üzerinde olması halinde yıkılacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak kolonlar ile korozyona uğramış demirlerin görüntüsünden sonra inceleme başlattı! 

AK Parti'den Ayasofya anketi: İlk namaz 15 Temmuz'da kılınabilir!

AK Parti'nin Ayasofya'ya ilişkin yaptırdığı anket Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. AK Parti kurmayları Ayasofya'da ilk namazın 15 Temmuz'da kılınabileceğini açıkladı.

Konya 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi açıldı!

Konya'nınSelçuklu ilçesi Bosna-Hersek Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı esnafında iş yeri kiralama şartlarına tepki!

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki iş yeri sahipleri, işletmenin İBB'ye devredilmesinin ardından yeni sözleşmelerde ortaya çıkarılan şartlara tepki gösterdi...

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüşüm başladı!

15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini kazanan İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ alanda dönüşüm çalışmalarına başladı. Otogarda metruk binalar yıkıldı ve yoğun güvenlik önlemleri alındı.

15 Temmuz Derneği'nden, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü!

15 Temmuz Birliğini ve Beraberliğini Yaşatma Derneği, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü düzenledi.

15 Temmuz Otogarı ücretleri belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde alınan kararla 15 Temmuz Demokrasi Otogarı ücret tarifesi belirlendi.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı 15 gün içinde boşaltılacak!

Saraçhane’deki başkanlık binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın 15 gün içinde boşaltılacağını açıkladı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı resmen tahliye ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın 15 gün içinde boşaltılacağını açıkladı. 

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki otoparkların tahliyesiyle ilgili karar!

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bulunan otoparkların İSPARK tarafından işletilmesiyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan tahliye ve olası yıkım kararların engellenmesi için 30 bin liralık teminat yatırılması şartıyla konulan tedbir, itiraz üzerine yine 30 bin lira yatırılması şa

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı.

Hafıza 15 Temmuz Müzesi açıldı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası girişinde, 15 Temmuz Şehitler Makamı'nın hemen altında bin 500 metrekarelik alana inşa edilen "Hafıza 15 Temmuz Müzesi" vatandaşların hizmetine açıldı. 

15 temmuz sonra gayrimenkul yatırımları Haberi

15 temmuz sonra gayrimenkul yatırımları


Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, başarısız darbe girişimin yıl dönümünde önemli açıklamalarda bulundu. Hain darbe girişiminin hemen ardından ülkemiz iş adamlarının bayrağına vatanına sahip çıktığını söyleyen Ceylan, ”Hain darbe sonrası birlik ve beraberliğimizi güçlendirici her çalışmada ve platformda halkımızla birlikte olmaya gayret ettik. Bu hain kalkışmanın hedeflerinden biride Ülkemizin ekonomik dengelerini bozarak güvensizlik ve kaos ortamı yaratmaktı Ekonominin lokomotifi olan İnşaat sektörü de dolaylı olarak bu hain saldırıdan etkilenmiş olacaktı, ama olmadı beceremediler. Hamdolsun vatan ve Bayrak için bir ve beraber olan halkımızın kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin 15 Temmuz gecesi gösterdiği üstün gayret; sadece ülkemizi değil, gelecek nesillerimizi de kurtardı” dedi.


Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, geçtiğimiz yıl 15 Temmuz’da gerçekleşen başarısız darbe girişiminin yıl dönümü...