18 / 04 / 2024

15inci Müsiad uluslararası fuarı

15inci Müsiad uluslararası fuarı

MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında düzenlenen panellerde, Türk şirketlerinin Fransa, Rusya, Malta, Macaristan, Şili, Meksika ve Peru gibi ülkelere yatırımını ve bu ülkelerin Türkiye ile olan ticaret hacmini artırmaya yönelik fırsatlar paylaşıldı.

15. Müsiad Uluslararası Fuarı Konya'da da görüşme gerçekleştirdi!

Fuar için Türkiye'ye gelen 7 binin üzerindeki işadamı ve alım heyetleri sadece İstanbul'la sınırlı kalmadı. 11 kişilik ticaret ve alım heyeti Konya'ya giderek Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliğinde toplantılara katıldı.

İttifak Holding, Müsiad Uluslararası Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

26 - 30 Kasım tarihleri arasında istanbul CNR Expo Center'da düzenlenen 15'inci Müsiad Uluslararası Fuarı'na katılan yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi, İttifak Holding'in standına yoğun ilgi gösterdi.

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettinn Aydın tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler uluslararası kuruluşlarda da söz sahibi!

TMB’nin de aralarında bulunduğu ve 15 Avrupa ülkesi müteahhitler birliğinin üyesi olduğu Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği (EIC) ile işbirliğiyle gerçekleştirilen foruma, 15 ülkeden 80’in üzerinde müteahhitlik firması temsilcisi katıldı...

Globex Mühendislik Uluslararası Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globex Mühendislik Uluslararası Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Poorsaeidi Boroojeni tarafından kuruldu.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD Cezayir'de ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanmaya ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, Cezayir’de temsilcilik açılışını gerçekleştirdi.

MÜSİAD Suriye'de ofis açtı!

MÜSİAD Suriye'nin Azez kentinde şube açtı, MÜSİAD, bu adımla Türkiye ve Suriye'deki iş adamları arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. 

MÜSİAD Umman'da ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanma hedefleyen MÜSİAD, Umman'da temsilcilik açtı. Dernek, Umman'daki açılışla 83 ülkede 213 temsil noktasına ulaştı.

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

MÜSİAD'dan Danimarka'ya yeni ofis!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Danimarka'nın Glostrup bölgesinde kiraladığı yeni ofisi teslim aldı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Mega projeler uluslararası finansmanla hayata geçirilecek!

Yeni Ekonomi Programı'na (YEP) göre, ihalesi yapılmamış ve ihalesi yapılmış ancak başlanmamış projeler askıya alınacak ve mega-altyapı projeleri doğrudan yabancı yatırım yoluyla, uluslararası finansmanla inşa edilecek.

MÜSİAD Ankara’da toplandı! 

MÜSİAD Ankara’da düzenlenen bilgilendirme toplantılarının bu haftaki konuğu Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım oldu. 

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

15inci Müsiad uluslararası fuarı Haberi

15inci Müsiad uluslararası fuarı

15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında düzenlenen panellerde Türkiye ile farklı ülkelerde yatırım imkânları tartışıldı. Pek çok ülke ticaretini artırmaya yönelik çalışan kurumların temsilcilerinin katıldığı panellerde ülkelerdeki cazip yatırım koşulları değerlendirildi. 


"Fransa ve Türkiye Arasında Ticaret ve Yatırım" konulu bir panele MÜSİAD Avrupa Koordinatörü Zeki Güvercin,Fransız Kobiler Federasyonu (CGPME) Başkanı JeanFrançois Roubaid ve Fransız Uluslararası İş Geliştirme Ajansı UBIFRANCE Türkiye Direktörü Eric Fajole katıldı. Fransız KOBİ'ler Federasyonu (CGPME) Başkanı Jean- François Roubaid 1.6 milyon Fransız şirketi temsil ettiklerini söyleyerek, Türkiye'de dinamik bir piyasa olduğunu ve iki ülkenin eski dost olduğunu vurgulayarak, bu dostluğun 1960'lı yıllarda başladığını hatırlattı. Roubaud, Fransa'nın AB'nin ikinci ekonomik gücü olduğunu belirterek ülkenin yatırım yapmak için önemli bir yer olduğunu anlattı. Fransızların Türkleri, Türklerin de Fransızlar! sevmesi gerektiğini...