29 / 03 / 2024

16. Gayrimenkul Zirvesinde neler konuşuldu

16. Gayrimenkul Zirvesinde neler konuşuldu

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını düzenlediği Gayrimenkul Zirvesi'nde neler konuşuldu. İşte dev zirveden satır başları...

O ildeki 16 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 20 Kasım'da!

Osmaniye Hasanbeyli Belediyesi, Osmaniye ili, Hasanbeyli ilçesinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Osmaniye Hasanbeyli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

O ilde 93 bin 360 TL'den başlayan fiyatlarla 16 gayrimenkul satılıyor!

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Aşağı, Bahçeler, Yukarı ve Çarşı Mahallesinde yer alan toplam 16 adet gayrimenkulü ihale ile satacak. Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığıyayımlanan o ilan...

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi 16 gayrimenkul satıyor!

Elazığ Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek.

Ata GYO Avcılar'daki gayrimenkulünü 16.5 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, İstanbul Avcılar'da bulunan "Asma Katlı Depolu Dükkanının satış raporunu yayınlandı. Avcılar'daki gayrimenkul 16 milyon TL'ye satıldı.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Ankara Akyurt'ta 16.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara'ya bağlı Akyurt İcra Dairesi, Balıkhisar Mahallesi'nde 1837 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulü 16 milyon 440 bin 426 TL'ye satıyor. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 16.7 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Fatih, Beşiktaş, Bahçelievler ve Avcılar ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 26 gayrimenkulü 16 milyon 678 bin 250 TL'ye satıyor.

Şanlıurfa'da 39.5 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 16 adet gayrimenkulü 39 milyon 479 bin 876 TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 16.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 16 milyon 610 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Manisa Salihli Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Manisa Salihli Belediyesi, Manisa ili, Salihli ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

16. Gayrimenkul Zirvesinde neler konuşuldu Haberi

16. Gayrimenkul Zirvesinde neler konuşuldu

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını düzenlediği Gayrimenkul Zirvesi dün Uniq İstanbul'da gerçekleşti.

Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında teması ile düzenlenen zirvede konuşan Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Feyzullah Yetgin açılış konuşmasında, 2000 yılından itibaren düzenledikleri Gayrimenkul Zirvesi'nin, sektörün en önemli buluşması haline geldiğini belirterek, şu şekilde konuştu;

"Türkiye için stratejik öneme sahip gayrimenkul sektörünü çok daha güçlü seviyeye taşıyacağız. Türkiye gayrimenkul sektörünün gelişimi adına önemli bir misyon üstlenen GYODER olarak, önceliğimiz, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmayı hedefleyen Türkiye için stratejik öneme sahip gayrimenkul sektörünü, çok daha güçlü bir seviyeye taşımaktır. Gelecek nesiller için daha sağlıklı, verimli, çevre dostu projelerin ve akıllı şehirlerin hayata geçirilmesini hedefliyoruz."

Sektör olarak kamudan beklentilerinin olduğunu söyleyen Yetgin,...