19 / 04 / 2024

18 işyeri yapılacak

18 işyeri yapılacak

Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Yenimahalle'de bulunan 18 işyerini 1 milyon 550 bin TL'ye yaptıracak. İhale, 5 Temmuz Perşembe günü saat 10:00' da yapılacak

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yatırımcılar dikkat! 2 şehirde 59 arsa, konut, iş yeri satılacak! 

2 şehirde toplamda 59 arsa, konut, iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Şubat ve 19 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki ilde arsa ve iş yeri satılacak! 

Antalya'da yer alan arsa ve Bilecik'te yer alan iş yeri satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Kanal İstanbul'un 4 yıldır süren davasında kriz: İkinci kez bilirkişi incelemesi yapılacak!

Kanal İstanbul projesine için verilen ÇED olumlu kararına karşı açılan davada Danıştay tarafından ikinci defa bilirkişi incelemesi yapılması talep edildi. Dudak uçuklatan bilirkişi ücretlerine tepki geldi. İşte detaylar...

İki ilde 68 konut ve iş yeri satılacak!

Amasya ve Van'da yer alan toplam 68 konut ve iş yeri satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş'ın Trabzon ve Azerbaycan caddelerinin yeni yüzü tasarlandı! 2 bin 100 konut ve iş yeri yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde yıkılan veya hasarlı yapılar için hayata geçirdiği ‘yerinde dönüşüm’ kapsamında inşaatlara başlıyor.

O ilde bir iş yeri satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesine bağlı bir iş yeri satılığa çıkarıldı. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için 30 Kasım’da ihale düzenlenecek.

O ilde yaşayanlara müjde! 3 bin konut ve 10 bin iş yeri yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da 3 bin konut ve 10 bin iş yerinin inşa edileceğini söyledi.  Başkan Gürkan, depremin ardından kentte modern bir yapı oluşturmak için incelemelerin yapılacağını açıkladı.

Bu ilde 8 taksitle KDV'den muaf iş yeri satılacak!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Büyükkovanağzı Mahallesi'nde yer alan iş yerini 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 222 metrekare alana sahip.

Ankara'da 19 arsa ve 2 iş yeri satılacak! 

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar'da yer alan 19 arsa ve 2 iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde tam 335 iş yeri yaptırılacak! Yatırımcılar dikkat!

S.S. Van Tuşba Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, tam 335 iş yeri yapımı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu projenin keşif bedeli 998 milyon 877 bin TL olarak belirtildi.

KPSS'den 70 puan alanlar İl Özel İdare'de çalışma fırsatı! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak!

Türkiye İş Kurumu, İl Özel İdaresi için alım yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından İl Özel İdaresi için yapılacak alımlar için başvuru şartları da paylaşıldı. Gerekli şartların sağlanması durumunda istihdam edilmek üzere personeller alınacak.

2023 SSK, Bağkur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşına okkalı zam ne zaman yapılacak?

Emekliler temmuz ayı için yapılacak zam oranının ne kadar olacağını sorguluyor. Peki, 2023 SSK, Bağkur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşına okkalı zam ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

18 işyeri yapılacak Haberi

18 işyeri yapılacak
Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığının sorumluluğu altında yapılacak olan Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesine ait 18 adet işyeri 1 milyon 550 bin TL ile ihaleye çıkarılacak.


İhale, 5 Temmuz Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak.


İlan için