24 / 04 / 2024

1stanbul Ispartakule Evleri iletişim bilgileri

1stanbul Ispartakule Evleri iletişim bilgileri

1stanbul Ispartakule nerede sorusunun yanıtı haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatlar!

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede kura başvuru işlemleri 3 Temmuz'a kadar kabul edilecek.

TOKİ Ispartakule Evleri başvuru 2015!

Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 3 farklı kategoride kurayla satışa sunulan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. İşte TOKİ Ispartakule Evleri başvuru 2015 detayları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura başvuru koşulları!

Ispartakule Evleri daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan projede başvurular devam ediyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri kura başvuru koşulları...

TOKİ Ispartakule Evleri başvuruları!

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen proje Emlak Konut GYO ve TOKİ imzasıyla ina ediliyor. TOKİ Ispartakule Evleri başvuruları 12 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ispartakule Evleri TOKİ fiyat listesi!

Toplam 1.500 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Ispartakule Evleri TOKİ fiyat listesi kapsamında daireler 248 bin TL'den başlıyor.

Ispartakule Evleri Emlak Konut ödeme seçenekleri!

Toplam 1.849 adet dairenin yer aldığı projede başvuru bedeli alt gruba 1.000 TL olarak belirlendi. Ispartakule Evleri Emlak Konut ödeme seçenekleri kapsamında 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilecek Ispartakule Konutları fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projede 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi ne zaman?

Ispartakule Evleri başvuru süresi ne zaman bitecek?

Ispartakule Evleri'nda dairelerin alanları 87,22 metrekareden başlıyor. Kurayla satışa sunulan projede alt gelir grubu başvuru bedeli bin TL olarak belirlendi. Peki Ispartakule Evleri başvuru süresi ne zaman bitecek?

Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

Ödemelerine göre 240 aya kadar taksit sağlayan projede 1.849 adet daire yer alıyor. Projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

TOKİ Ispartakule Evleri başvuru bedeli!

Toplam 1.849 adet dairenin bulunduğu projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildi. TOKİ Ispartakule Evleri başvuru bedeli iki grup için de farklılık gösteriyor.

TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru günü!

Ispartakule Evleri başvuru işlemleri Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabiliyor. Projede 240 ay vade seçeneğiyle konut sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru günü...

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekiliş tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede satışlar kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle yapılacak. Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekiliş tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi.

Ispartakule Evleri Emlak Konut satış ofisi!

Ispartakule Evleri Emlak Konut satış ofisi ile 0216 579 15 15 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Kura çekilişi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan proje 250 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek.

1stanbul Ispartakule Evleri iletişim bilgileri Haberi

1stanbul Ispartakule Evleri iletişim bilgileri

Ispartakule içerisinde kurulan 1stanbul projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 1stanbul Ispartakule nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


1stanbul Ispartakule Evleri, Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı projesi olarak hayata geçiriliyor. 1stanbul Ispartakule Konutları kapsamında 17 ila 19 katlı 11 blok bulunuyor. 




1stanbul Ispartakule Rezidans kapsamında toplamda 1118 konut yer alıyor. Bu konutların alanları 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor. 


1stanbul Ispartakule fiyat listesi!

1stanbul Ispartakule satılık konut fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. 


1stanbul Ispartakule ne zaman teslim?

1stanbul Ispartakule teslim tarihi 2013 senesinin Ağustos ayı olarak belirlendi. Projenin toplam inşaat alanı ise 206 bin metrekare...