29 / 03 / 2024

2. Bursa İnşaat Zirvesi nerede

2. Bursa İnşaat Zirvesi nerede

Ada Creative ve İnşaat Burada Dergisi, inşaat sektörünü bir kez daha Zirve'de bir araya getiriyor. İnşaat sektörü yetkilileri "2. Bursa İnşaat Zirvesi"nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor...

Bursa'ya Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe!

Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hızla devam ediyor. Akıllı Şehircilik çalışmalarını hızlandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği verildi…

Bursa Osmangazi'de 9.8 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü, Bursa Osmangazi'de yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 869 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Bursa'da arsa kavgası: 2 yaralı, 1 gözaltı!

Bursa'da aralarında husumet bulunan iki akraba arasında çıkan silahlı ve sopalı kavga sonucunda 2 kişi yaralanırken, 1 kişi de gözaltına alındı.

Bursa TOKİ 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Bursa Orhangazi 292 adet konut , 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Bursa 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Bursa İli Orhangazi İlçesi 292 adet konut , 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 2 Temmuz'da yapılacak.

Trend GYO Bursa'daki 2 ticari birimin 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa Özlüce'deki 2 ticari ünitenin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bursa Nilüfer'de 21.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı -Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Nilüfer İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek..

Bursa Büyükşehir'in 2019 bütçesi 2 milyar 550 milyon TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 yılı gelir bütçesi 2 milyar 550 milyon Türk Lirası, gider bütçesi 2 milyar 300 milyon Türk Lirası olarak kabul edildi.

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Bursa'da riskli 2 bina tahliye edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yıkılma tehlikesi bulunan 2 apartman boşaltıldı. Yetkililer olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Belediyesi'nden 161 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Demirci Mahallesi ve Başköy Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 161 milyon 88 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa GUHEM 2 ay içinde tamam!

GUHEM'in inşaatında incelemelerde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  projeyi 2 ayda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi...

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

2. Bursa İnşaat Zirvesi nerede Haberi

2. Bursa İnşaat Zirvesi nerede

 Ada Creative ve İnşaat Burada Dergisi, inşaat sektörünü bir kez daha Zirve'de bir araya getiriyor. Bursa'da inşaat sektörünü büyütmek, ihracata pozitif katkı sağlamak amacıyla sektörün devleri "2. 

Bursa İnşaat Zirvesi"nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin en hızlı kentleşen illerinin başında gelen Bursa'da, yükselen inşaat artışı ile bu hızlı yükselişi değerlendirmek adına ortam hazırlamak, sektör dinamiklerini bir araya getirerek Bursa'nın geleceğine yön veren gelişmeleri, artıları, eksileri aynı ortamda konuşabilmek adına kolları sıvayan ekip, bu sene Uludağ Üniversitesi ile birlikte imzaladığı protokol ile yine çok ses getirecek bir zirve için çalışmalara başladı. 


ÖNEMLİ GÖSTERGE 

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saim Kılavuz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Karagöz, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr....