26 / 04 / 2024

2. selenium projesi

2. selenium projesi

Aşçıoğlu Grubu; Fulya, gayrettepe, Ulus, Göktürk konutları ve ofis bloklarından sonra gözünü şimdi de Ataköy’e çevirdi. Selenium Ataköy projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Grubu; bölgedeki Selenium serisine bir yenisini daha ekleyecek...

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündeminde!

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Okyay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran'da!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Niğde Çiftlik 2. Etap TOKİ orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projede 5 adet konut bulunuyor.

Gebze Emlak Konutları 2. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Gebze Emlak Konutları  2. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Tuşba İskele Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamam!

Van'ın Tuşba İlçesi Belediyesi’nin, mega projelerinden biri arasında yer alan Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamamlandı.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi 26 bağımsız bölüm 2019 değerleme raporu!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi 26 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Emlak Konutları 2. Etap değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Gebze Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Başkent Emlak Konutları 2. Etap değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

2. selenium projesi Haberi

2. selenium projesi


Aşçıoğlu Grubu; Fulya, Gayrettepe, Ulus, Göktürk konutları ve ofis bloklarından sonra şimdi de Ataköy’e odaklandı. E-5 üzerinde 130 milyon dolarlık yatırımla Selenium Ataköy projesine başlayan grup, 3 ayda projenin yüzde 55'ini satmaya başardı. Aşçıoğlu bölgede yakaladığı yüksek satış grafiğinin ardından ikinci bir proje için daha anlaşma imzaladı. Bölgedeki Selenium serisine bir yenisini daha eklemeyi planlayan grup, yeni projeyi E-5 cepheli Ataköy 38. Parsel'de, 8 bin 600 metrekarelik alanda hayata geçirecek. Projenin tasarımı için mimari çalışmaların devam ettiğini söyleyen Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, “Selenium Ataköy’ün yakaladığı satış grafiği, bölgede kaliteli projelere talebin ihtiyaç olduğunu kanıtladı. Büyüyen İstanbul da Ataköy’ün önemi artıyor. Biz de konut ve ofislerden oluşacak yeni projeye 2014’ün üçüncü çeyreğinde başlayacağız” dedi.


METREKARE FİYATI 6250 TL


Cenk Aşçıoğlu...