28 / 03 / 2024

2014 emlak haritası verileri

2014 emlak haritası verileri

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 yılı Türkiye emlak haritasını yayımladı. Türkiye’nin yedi bölgesinde oluşan emlak satış ve kiralama fiyatları, kiralama dönemleri için de ipucu veriyor.

Koronavirüsle Bodrum'da konut satışları patladı!

40 yıldır popülerdi, salgınla birlikte daha da gözde oldu. Bodrum'un en büyük 10 emlakçısından en çok ilgi gören, bölge, mahalle ve siteleri öğrendik. İşte, Bodrum'un prim yapan ve önümüzdeki yıllarda daha da öne çıkacak bölgelerinin emlak haritası...

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Türkiye'nin emlak haritası çıkarıldı!

Emlak Vergisi’ne dair yeni düzenlemeleri SABAH ile paylaşan Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Yeni dönemde tapu harcı yüzde 2’den 1’e düşecek. Değerleme yetkisi belediyelerden alınacak, harçlar aşağı çekilecek” dedi

En çok aranan '2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire'

sahibinden.com tarafından çıkarılan emlak haritasına göre, tüketiciler 2014 yılında en çok "2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire" tercih etti. En yüksek fiyat İstanbul'da konuşuldu.

Türkiye’nin 2014 emlak haritası yayınlandı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 yılı Türkiye emlak haritasını yayımladı. Türkiye’nin yedi bölgesinde oluşan emlak satış ve kiralama fiyatları, kiralama dönemleri için de ipucu veriyor.

Bursa’da konutların metrekare fiyatları uçtu!

Aralık 2014 Emlak Endeksi oldukça ilginç sonuçları oraya çıkardı. 2014 yılını birçok açıdan verimli geçiren konut sektörü Aralık ayında da beklentilerin üzerinde bir seyir sergiledi.

Türkiye'de ortalama konut fiyat metrekaresi 2 bin 459 lira!

Hurriyetemlak.com Aralık 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 20’yi bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2.459 lira olarak yansıdı.

Konut fiyatı en çok Arnavutköy'de arttı!

Aralık 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Endekse göre Aralık avında en çok değerlenen ilk üç ilçe belli oldu. Aralık ayında satılık konutların metrekare fiyatının 3 bin 191 TL ortalamasında olduğu İstanbul'da en çok fiyat artışı yaşanan ilçe Arnavutköy oldu.

Aralık'ta konut fiyatları en çok Arnavutköy'de arttı!

hurriyetemlak.com Aralık 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Endekse göre Aralık ayında en çok değerlenen ilk üç ilçe belli oldu...

Gazi Çelik: 2014 emlak ve inşaat sektörü için verimli geçmedi!

Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, odasında yaptığı açıklamada sektör açısından 2014 yılını değerlendirdi. Çelik, 2014 yılının çok verimli geçmediğinin altını çizdi..

İstanbul'da konut fiyatları en çok Silivri'de arttı!

Kasım 2014 Emlak Endeksi'ne göre Türkiye genelinde konutta yıllık fiyat artışı yüzde 25'i bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2.474 lira olarak yansıdı..

Türkiye'de ortalama konut fiyatı metrekaresi 2 bin 474 lira!

Hurriyetemlak.com Kasım 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 25’i bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2.474 lira olarak yansıdı.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı ne kadar?

Hurriyetemlak.com Ekim 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 23’ü bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2.378 lira olarak yansıdı.

2014 emlak haritası verileri Haberi

2014 emlak haritası verileri

Sahibinden.com 2014 emlak haritası verilerine göre, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konutlarda en yüksek fiyattan alıcı bulan il İstanbul oldu. Kiralık konutlarda İstanbul’u sırasıyla Gaziantep ve İzmir izledi. Satılık konutlarda ise İstanbul’dan sonra en yüksek fiyattan alıcı bulan iller Gaziantep ve Adana olarak sıralandı. Emlakların ortalama fiyatları kiralıklarda 750 TL, satılıklarda da 162 bin TL oldu. 


Ağustos’ta kiralıyor, Aralık’ta satıyoruz


Kiralık emlakların en fazla rağbet gördüğü ay Ağustos iken, satılıklarda Aralık ayı öne çıkıyor. Emlak özelliklerinde ise hem kiralık hem satılıklarda, 2. katta, doğalgazlı, 3+1, sıfır daireler tüketicilerin tercihi oluyor.


Marmara Bölgesi’nin Şampiyonu İstanbul


Verilere göre, Marmara Bölgesi’nin lideri satılık ve kiralık konutlarda İstanbul oldu. 2014’te İstanbul’da ortalama kira bedeli 1.000 TL olurken, satılıklarda ortalama fiyat 208 bin TL olarak belirlendi. İstanbul’dan sonra...