25 / 04 / 2024

2014 türkiyede eğitim bütçesi

2014 türkiyede eğitim bütçesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 2014 yılında eğitime 78,5 milyar lira bütçe ayırdıklarını belirterek, "Bakın, eğitime sağlığa, spora ve sosyal desteklere harcayacağımız 2014 rakamı, bütün Türkiye'de topladığımız vergilerin neredeyse yarısı."

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baker S.S.A. tarafından kuruldu.

Türk Eğitim Derneği'nden öğrencilere uygun binalar!

TED Edirne Koleji'nin 2019-2020 eğitim döneminde öğretime gireceğini açıklayan TED Genel Müdürü Sevinç Atabay, öğrenciler için uygun binalar tasarladıklarını söyledi.

Türk Eğitim Vakfı yeni şubesini Suadiye'de açtı!

Türkiye genelinde 14 şube sayısına ulaşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini İstanbul Suadiye’de açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları ile iş insanları bir araya geldi.

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Ordun tarafından kuruldu. 

ODE Yalıtım Eğitim ve Gelişim Programı Eskişehir’de!

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ODE, çalışanlarının eğitimine ve gelişimine öncelik veriyor. Şirket, bu kapsamda Eğitim ve Gelişim Programı’nın ikincisini Eskişehir’de düzenledi.

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şubesi 17 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.

Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi Eylül'de açılacak!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın planladığı ve hayata geçirdiği Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi Eylül'de açılacak.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi 750 günde bitecek!

Giresun 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edildi. Hastanenin 750 günde tamamlanması planlanıyor.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu büyükşehir belediyesinin yatırımlarıyla çözülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark inşa ediyor.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı!

Sancaktepe Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

2014 türkiyede eğitim bütçesi Haberi

2014 türkiyede eğitim bütçesi


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 2014 yılında eğitime 78,5 milyar lira bütçe ayırdıklarını belirterek, "Bakın, eğitime sağlığa, spora ve sosyal desteklere harcayacağımız 2014 rakamı, bütün Türkiye'de topladığımız vergilerin neredeyse yarısı. Siz bir devlet düşünün ki topladığı verginin yarısını sadece eğitime, sağlığa, spora ve sosyal hizmetlere ayırıyor" dedi.


Kocaeli'nde Gültepe İlkokulu ve Aile Sağlığı Merkezinin açılışında konuşan Işık, gelecek nesillere çok daha iyi bir vatan bırakma gayreti içinde olduklarını söyledi.


Işık, 11 yıllık AK parti iktidarı olarak bütçeden en fazla payı eğitime ayırdıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:


"Bu sene 2014 yılında eğitime ayırdığımız para 78,5 milyar lira yani eski parayla 78,5 katrilyon lira. Bakın, eğitime sağlığa, spora ve sosyal desteklere harcayacağımız 2014 rakamı, bütün Türkiye'de topladığımız vergilerin neredeyse yarısı. Siz bir devlet...