29 / 03 / 2024

2014te yılın bakanı kim seçildi

2014te yılın bakanı kim seçildi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yılın Bakanı" ödülüne layık görüldü. Ekosanayi Dergisi tarafından verilen "Yılın Başarılı İnsanları" ödülleri, Swiss Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Sterlin dolar karşısında tepetaklak oldu! 37 yılın en düşük seviyesi görülüyor

İngiltere'de Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng'in mali teşvik açıklamalarından sonra sterlindeki toplam kayıp yüzde 2'yi aştı ve sterlin dolar karşısında tepe taklak olurken 37 yılın en düşük seviyesini gördü.

Artık şehirlerimizin 50 yılını, 100 yılını planlayacağız!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Şehir Konağı'nın açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Artık şehirlerimizin 50 yılını, 100 yılını planlayacağız" dedi.

Kayseri YHT'nin yapım ihalesi yılın ikinci yarısında!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "1/5000'lik haritalara işlenmesi dahil, sondaj çalışmaları dahil şu an devam ediyor. İnşallah temmuz ayına kadar biz bu projeleri ve sondaj çalışmalarını bitireceğiz. Bu yılın ikinci yarısında da yapım ihalesine çıkacağız" dedi.

Yeni Ankara YHT Garı 2016 yılının ilk yarısında açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, yüzde 54'ü tamamlanan Yeni Ankara YHT Garı'nın 2016 yılının birinci yarısında milletin hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Yılın son 10 ayında 993 bin 168 konut el değiştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce; Türkiye genelinde 2014 yılının son 10 ayında toplam 993 bin 168 konut el değiştirdiğini açıkladı.Yılın son 10 ayında 993 bin 168 konut el değiştirdi.

Yılın ilk yarısında 43 bin 207 ton pet şişe toplandı!

Pet şişelerden ekonomiye 58 milyon 359 bin lira aktlı kağlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Türkiye genelinde 2014 yılının ilk yarısında 43 Bin 207 ton pet şişe toplandığını açıkladı.

2014 yılının ikinci çeyreğinde kurulan şirket sayısı yüzde 11.7 arttı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 2014 yılının ikinci çeyreğinde kurulan şirket sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,7 artarak toplam 14 bin 578'e ulaştığını söyledi.

Yılın ilk beş ayında 702 işletmeye 28 milyon 337 bin TL para cezası kesildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “yılın ilk beş ayında 16 Bin 569 çevre denetiminde 702 işletmeye 28 Milyon 337 Bin 300 TL para cezası kesildi” açıklamasında bulundu.

Veysel Eroğlu'na Yılın Bakanı ödülü verildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yılın Bakanı" ödülüne layık görüldü. Ekosanayi Dergisi tarafından verilen "Yılın Başarılı İnsanları" ödülleri, Swiss Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Hayati Yazıcı: Yılın ilk çeyreğinde kurulan şirket sayısı 15 bin 713'e ulaştı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, yılın ilk çeyreğinde kurulan şirket sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20 artarak 15 bin 713'e ulaştığını bildirdi...

Ömer Çelik: İstanbul 'Yılın Destinasyon Ödülü'nü aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizm meslek birliği temsilcileriyle The Grand Tarabya Oteli'nde bir araya geldi. Toplantı öncesinde açıklama yapan Çelik, geçen yılın değerlendirileceğini ve bu yıla ilişkin vizyon paylaşımı yapılacağını açıkladı...

Türkiye ile Pakistan arasındaki Serbest Ticaret Anlaşması 2014 yılının ilk çeyreğinde İmzalanacak!

Pakistan Başbakanı Muhammed Navaz Şerif, 2014 yılının ilk çeyreğinde anlaşmanın imzalanacağını belirtti. Başbakan Erdoğan, Türkiye ile Pakistan arasındaki mükemmel siyasi ilişkileri ortak çıkarlar doğrultusunda tüm alanlara yaymak istediklerini ifade etti

Erdoğan Bayraktar: Yılın ilk yarısında 18 bin çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar çevreyi kirletenlere göz açtırmadıklarını, denetimleri sıkılaştırdıklarını söyledi. Bakan Bayraktar, “ Yılın ilk yarısında 18 bin çevre denetiminde 34 bin lira para ceza kesildi...

2014te yılın bakanı kim seçildi Haberi

2014te yılın bakanı kim seçildi

Veysel Eroğlu'na Yılın Bakanı ödülü verildi. Yılın Bakanı ödülüne layık bulunan Veysel Eroğlu, ödülünü Ekosanayi Dergisi İmtiyaz Sahibi Nuray Başar'dan aldı.


Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, marifetin iltifata tabi olduğunu belirterek, "Takdir etmek, ödüllendirmek benim prensibimdir. Maalesef ülkemizde bu, pek telaffuz edilmez. Bize, bu güzelliği hatırlattıkları için organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederim" dedi.


Türkiye'de, çok başarılı işler yapıldığını ve ülkenin çok büyüdüğünü ifade eden Eroğlu, bu büyümenin istikrar sayesinde gerçekleştiğini söyledi.


Eroğlu, birlik, beraberlik ve kardeşliğin korunmasıyla Türkiye'nin daha da gelişeceğini kaydetti.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye "Yılın Belediye Başkanı" ödülünün verildiği törende, bazı sanayici ve iş adamları da ödüllerini...