26 / 04 / 2024

2015 CNR

2015 CNR

CNR Holding'in organize ettiği fuarların, Türkiye'nin ihracat hedefine katkıda bulunduğunu belirten CNR Holding CEO 'su Cem Şenel, 2014 yılında yeni fuarlarla yeni pazarlara açıldıklarını söyledi.

CNR Emlak Fuarı’na yerli ve yabancı ilgisi!

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Emlak Fuarı 2015 yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü!

Yeşilköy'de CNR tarafından düzenlenen Emlak Fuarı, 2015 yılında yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

CNR Emlak 2015 Fuarı yarın sona erecek!

Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor. 3'üncüsü yapılan fuar, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firma ve yatırımcıyı bir araya getiriyor.

Beyttürk, CNR EMLAK 2015'te projelerini sergiledi!

Yalova ve İznik'te gerçekleştirdiği projelerle Arap ve Körfez yatırımcılarının ilgi odağı olan Beyttürk, CNR EMLAK 2015'te projelerini görücüye çıkardı.

Yatırımcılar CNR Emlak 2015 Fuarı'nda buluştu!

Yerli ve yabancı yatırımcının akın ettiği CNR Emlak 2015 Fuarı'nda firmalar projelerini sergiliyor. Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı!

CNR Expo’da düzenlenen emlak 2015 – konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda,2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

Beyttürk, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

YALOVA ve iznik'te gerçekleştirdiği projelerle Arap ve Körfez yatırımcılarının ilgi odağı olan Beyttürk, yabancı yatırımcılar ile Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren CNR EMLAK 2015'e katıldı.

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

2015 CNR Haberi

2015 CNR

Geçen yıl MIPIM'da ve Frankfurt'ta düzenlenen Heimtex'te stant açtıklarını aktaran Şenel, bu iki organizasyonla CNR fuarlarını yurtdışında tanıtmak ve yabancı katılımcıları Türkiye'ye çekmek için birebir iletişim kurma şansı yakaladıklarım kaydetti. 2014 yılında 27'si CNR, 12'si diğer fuar şirketleri ile birlikte toplamda 39 fuar organizasyonuna ev sahipliği yaptıklarını vurgulayan Şenel, 2014'te 2013 yılma göre gerek metrekare olarak gerekse ciroda yüzde 70'in üzerinde büyüdüklerini açıkladı. 


CNR'ın geçtiğimiz yılın son çeyreğinde, İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) üyeliğinin resmileştiğini bildiren Cem Şenel, "İstanbul'un kongre, konferans, fuar ve sergileme olanaklarım yurt içinde ve dışında tanıtıp, pazarlamasına yardımcı olan ICVB ile kongre ve konferans turizmini özendirmeye yönelik çalışmalar yaptık" diye konuştu. 


Kasım ajanda MÜSIAD Fuarı'm, aralık ayında ise Health Expo'yu düzenlediklerini aktaran Şenel, "2014 yılında tarım,...