24 / 04 / 2024

2015 eylülde tanıtılacak konut projeleri

2015 eylülde tanıtılacak konut projeleri

Hükümet kurma çalışmaları ve geleneksel durgunluğun yaşandığı yazı atlatan gayrimenkul sektörü sonbahara hızlı girecek. Sektörün önde gelen isimleri, eylülle birlikte proje tanıtımlarına hız vereceklerini söyledi.

Motorola Razr 40 Ultra tanıtım resimleri ve lansman tarihi açıklandı

Motorola Razr 40 Ultra veya Razr Pro, pek çok donanım yükseltmesiyle kesinlikle çok ilginç bir katlanabilir telefon haline geliyor. Peki  heyecanla beklenen Motorola Razr 40 Ultra ne zaman tanıtılacak? İşte detaylar

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’in tanıtılacağı gün belli oldu!

Samsung'un uzunca bir süredir iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen Galaxy Z Fold ve Z Flip 5 modelleri ne zaman tanıtılacak?

Galaxy S23'ün tanıtılacağı tarih belli oldu. Yeni seriyi bekleyenleri heyecanlandıran haber...

Samsung'un yeni modeli Galaxy S23 serisi ne zaman tanıtılacak? Piyasaya sürüleceği tarih, özellikleri ve fiyatı ne olacak?

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

iPhone 14 serisi tanıtıldı! iPhone 14 serisinin fiyatı şoke edecek! En pahalısı olacak! 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uzun zamandır beklenen iPhone 14 serisi tanıtıldı! Görenler gözlerine inanamadı! Yepyeni özelliklerle karşımıza çıkan iPhone 14 serisinin fiyatları aklınızı başınızdan alacak! Peki, yeni iPhone 14 serisinin fiyatları ne kadar? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Apple'da sızıntı! iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı! 

Apple’ın yaz sonunda düzenlemeyi planladığı etkinliğine artık sayılı bir zaman kaldı. Covid 19 pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlama ve yasakların da kalkmasıyla birlikte etkinliğin Eylül ayında fiziksel ortamda düzenlenmesi bekleniyor. Peki iPhone 14'ün tanıtımı ne zaman yapılacak? İşte iPhone 14

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak!

MÜSİAD tarafından yapımına başlanacak, 2021 yılında başlanacak en büyük üretim ve ticaret üssü projesi olacak HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü 9 Nisan'da tanıtılacak.

İstanbul'da Mülk Edinme Rehberi 23 Aralık'ta tanıtılacak!

İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’nin tanıtılacağı toplantı 23 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bütçe eylülde 29.7 milyar lira açık verdi!

Bütçe gelirleri eylül ayında 78.9 milyar lira, giderleri 108.6 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe eylülde 29.7 milyar lira, ocak-eylül döneminde de 140.6 milyar lira açık verdi.

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

Gayrimenkul Borsası yurt dışında tanıtılacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ'nin (GABORAS) tanıtımı için çalışma yürüttüklerini söyledi. Kaan, Recep Tayyip Erdoğan'ın GABORAS ile ilgili olumlu sözlerini hatırlattı.

Şehzadeler'in imar planı ve mimari projeleri halka tanıtılacak!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 15 Aralık'tan sonra geniş bir katılımla imar planı ve mimari projelerin halka tanıtılacağını açıkladı.

2015 eylülde tanıtılacak konut projeleri Haberi

2015 eylülde tanıtılacak konut projeleri

7 Haziran seçimleri sonrası hükümet kurma çalışmalarının sürmesinin etkisi ve geleneksel olarak durgunluk yaşanan gayrimenkul sektöründe, gözler sonbahara çevrildi. 1 Kasım’daki seçimler ve piyasalardaki oynaklığa rağmen sektörün önde gelen isimleri gayrimenkulde sonbahar aylarıyla birlikte canlılık bekliyor. Geçmiş yıllara göre hafif düşük kalsa da seçim nedeniyle fiyat artışının sınırlı kalması tüketicilere yarayacak. Firmalar yol haritalarını açıklarken, eylül ayında başlayan dönemden itibaren lansmanlarına, proje tanıtımlarına, yerli ve yabancı alıcılar için tekrar geçmiş yıllardaki gibi çalışmalarına devam edeceklerini ve markalı gayrimenkul oyuncularının projelerine hız vererek çalışacaklarını söylüyor. Sektör seçim nedeniyle proje ertelemeyi anlamsız bulurken, siyasi ve ekonomik istikrarın kendileri için de olmazsa olmaz olduğunu vurguluyorlar. Gayrimenkul şirketleri yeni projelerini satışa sunmak ve ev satışlarına hız kazandırmak için eylül ayını bekliyor. 8 Eylül’de...