28 / 03 / 2024

2015 seçim sonrasında konut kredisi faiz oranlarında son durum

2015 seçim sonrasında konut kredisi faiz oranlarında son durum

Seçim ayı olan Haziran’a düşüşle giren konut kredi faiz oranları, 7 Haziran seçimlerinden sonra ilk tepkiyi verdi İşte 2015 seçim sonrasında konut kredisi faiz oranlarında son durum....

Seçim sonrası boş konut vergisi geliyor mu? Konutların gerçek değerini ev sahipleri ve müteahhitler belirlememeli!

Seçimlerden sonra en çok değişimin vergilerde olması bekleniyor. Bu vergilerden birinin de boş konut vergisi olabileceği gündeme geldi. İşte konut sektörünün seçim sonrası beklentileri...

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

2023 yılının ilk yarısı seçimlerden dolayı çok hareketli geçti. Seçim sonrası ise uygulanan sıkı para politikası, gayrimenkul sektörünü etkiledi. Peki seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

Seçim sonrası en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda seçim sonrası en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri açıkladı. İşte o paylaşım...

Seçim sonrasında özel tüketime sert fren geliyor! Artık alış veriş yapmak hayal olacak!

Üç yıllık yeni Orta Vadeli Program, “sıkı para” politikası ile ekonomiyi soğutma ve özel tüketiminin baskılanması sinyalini verdi. Ancak bu politikaların Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında uygulanması bekleniyor.

Dolar 28 TL olacak dedi, ortalık birbirine girdi!

Döviz kurlarındaki yükseliş, seçim sonrasında haftanın başında yeni bir rekor getirdi. Dolar, 26 TL'yi görerek tarihi bir seviyeye ulaştı ve Prof. Dr. Özgür Demirtaş, endişe verici bir tahminde bulundu: "Dolar: 28'e doğru gidecek. Sonrasını daha sonra tartışalım..."

Otomobil alacaklar elini çabuk tutsun! Bayram öncesi ikinci el otomobile yeni zam kapıda!

Seçim sonrasında yaşanan döviz kurundaki artış sıfır kilometre araç fiyatlarına zam olarak yansırken, ikinci el otomobil piyasasında da bu yönde büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Seçim sonrası ikinci el otomobil fiyatları yüzde 15 arttı! Bayramdan sonra artış devam edecek mi?

​​​​​​​Döviz fiyatlarında meydana gelen artış araç fiyatlarına da yansıdı. Sıfır otomobillerdeki tedarik problemi sürerken Kurban Bayramı öncesi ikinci el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanırken, seçim sonrası fiyatların yaklaşık yüzde 15 arttığı ifade edildi.

Euro 24 TL'ye tırmanıyor! İlk kez bu rakam aşıldı! Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

Piyasalar seçim sonrasında hareketlenmeye başladı. Döviz kurlarında bugün rekor rakamlar görüldü. Euro ilk kez 23 TL seviyesini aşarak 24 TL'ye tırmanmaya başladı. Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıkladı! Üzülmeyin...

Seçim sonrasında altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın 1345 lirayı aşarken yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunu araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıklayarak altın alamayanlara üzülmeyin uyarısında bulundu.

Asgari ücret, emekli ve memur zammı için AK Parti'den hızlı açıklama! Ansızın duyuruldu, hemen bakın!

Son dakika açıklamasına göre, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, seçim sonrasında asgari ücret, memur ve emekli zammı konularının meclisin ilk gündem maddeleri olacağını duyurdu.

2015 seçim sonrasında konut kredisi faiz oranlarında son durum Haberi

2015 seçim sonrasında konut kredisi faiz oranlarında son durum

Konut Kredi Faizlerinin 2015 Seçim Sonuçlarına İlk Tepkisi

Seçim ayı olan Haziran’a düşüşle giren konut kredi faiz oranları, 7 Haziran seçimlerinden sonra ilk tepkiyi verdi.


İşte ilk oranlar!

Konut alımında en büyük finansman aracı olarak kullanılan konut kredsii faiz oranları, 7 Haziran seçimlerine ilk tepkisini verdi. Haziran 2015’e 15 baz puana varan düşüşlerle giren konut kredisi faiz oranları, 7 Haziran seçimlerinden sonra hangi seviyeye geldi?


İşte Konut Kredisi Faiz Oranlarında Son Durum

Kredipazari.com verilerine göre 8 Haziran 2015 tarihi itibarıyla Haziran 2015 konut kredi faiz oranlarında son durum şöyle:


Tek Banka Oranlarını Yükseltti

Kredipazari.com verilerine göre 1 Haziran 2015 verileriyle oranlar kıyaslandığında finansman kurumlarından sadece DenizBank’ın konut kredi faiz oranlarını yükselttiği gözleniyor. DenizBank 1 Haziran’da 60 ay ve 120 ay için yüzde 0,96 olarak belirlediği aylık...